Det miljø- og lommebokvennlige hotellet Comfort Hotel® Copenhagen Airport åpnet dørene i mai 2021. Lommebokvennlig, tenker du sikkert? Ved å satse på digitale løsninger som selvbetjeningsstasjon, hvor du selv kan sjekke inn og ut og tilby kun det gjestene faktisk trenger, kan vi tilby deg hotellrom til en lommebokvennlig pris.

Comfort Hotel Copenhagen Airports fasade
Velkommen til nye Comfort Hotel Copenhagen Airport.

Ved å åpne Comfort Hotel® Copenhagen Airport ved København Lufthavn utfordrer vi de andre hotellene som først og fremst retter seg mot business- og førsteklassepassasjerer, til tross for at rundt 80 % av alle passasjerer reiser med økonomiklasse. Vi håper dessuten at vi kan endre ditt syn på både lufthavn- og budsjetthotell – at ikke noen av dem er kjedelige.


Hotellets bekvemmeligheter – barception, treningsrom, møterom med mer


Hotellet og rommene innredes i en urban, moderne stil, og sørger for å tilgodese alle behovene dine. Her finner du et treningsrom som er åpent 24/7, strykerom i hver etasje samt en laundromat. Hotellet har også selvbetjent check-in, der gjestene selv kan sjekke inn og ut, frokostbuffé, møterom og Barception. Barception er vår innovative løsning, der resepsjon og bar møtes. Her kan du få hjelp og svar på alle spørsmålene dine, eller kjøpe noe lett å spise.


Lobbyn hos Comfort Hotel Copenhagen AirportArbeid, slapp av eller pass på å spise noe lett i vår lounge.


Start eller avslutt reisen på vår Rooftop Bar


I vår herlige Rooftop Bar på toppen av bygningen kan du nyte deilig tapas og flatbread pizza. Her kan du og vennene dine se på flyene som letter og lander på flyplassen, eller bare slappe av med en skikkelig god øl i hånden.


Hotellrum hos Comfort Hotel Copenhagen AirportI de herlige hotellrommene med urban innredning kommer du til å sove utrolig godt.


Nabo med København Lufthavn


Med kun 2 minutters gangavstand kommer du raskt fram til alle flyplassterminalene. Gangveien har tak, slik at du ikke trenger å bekymre deg over klærne hvis været er dårlig. Tenk i stedet på hva du vil ha på deg under flyreisen din, og når du har kommet fram til bestemmelsesstedet.


Comfort Hotel Copenhagen Airport er også et perfekt oppholdssted for deg som er i København på en weekendreise. Det tar kun 12 minutter med metroen inn til København sentrum.


Velkommen til Comfort Hotel Copenhagen Airport, det miljø- og lommebokvennlige hotellet.
Les mer


Her kan du lese mer om alle flyplasshotellene våre.


Nysgjerrig på Comfort Hotel? Les mer om kjeden her.


Finn ut mer om Strawberry arbeid innen bærekraft.

Comfort Hotel Copenhagen Airports fasade

  • Åpnet: Mai 2021
  • Størrelse: 605 hotellrom
  • Barception: Ja
  • Direkte tilgang til flyplassterminalene: Ja
  • Self-service check-in: Ja
  • Møterom: Ja
  • Treningslokaler: Ja, åpent 24/7
  • Vaskerom: Ja, åpent 24/7
  • Parkering: Ja
  • Dyrevennlig: Ja