Clarion Hotel Air® er blant 400 hotell i kjeden kåret til Europas beste av Strawberry Hotels Europe. Hotellets fantastiske service og gjestetilfredshet er blant annet grunnene for at Stavangerhotellet kan smykke seg med tittelen.

Facade of Clarion Hotel Air in Stavanger
Sjekk inn på årets beste Clarion Hotel i Europa - Clarion Hotel Air!

Rett ved stranden - og ved gaten


Clarion Hotel© Air ligger på Sola, bare få minutters gange fra flyplassen i Stavanger. Det moderne konferansehotellet åpnet i 2015 og har 296 rom og suiter, et treningsrom over to etasjer samt et av regionens største konferansemuligheter. Clarion Hotel Air er nabo til flyplassen, men kan også skryte av nærheten til naturen. Utenfor hotellets dører er det gangavstand til Solastranden og Stavanger sentrum ligger bare et kvarters kjøretur unna.


Clarion Hotel Air: Superior room with viewPå Clarion Hotel Air jobber vi målrettet hver eneste dag for at våre gjester skal føle seg ønsket og velkomne.– På Clarion Hotel Air jobber vi målrettet hver eneste dag for at våre gjester skal føle seg ønsket og velkomne. Dette gjelder alt fra man sjekker inn i resepsjonen, via høy standard på våre rom, til å arrangere og gjennomføre flotte, store arrangementer. Det er en stor ære for oss å få motta denne prisen, og jeg ønsker å gi en stor takk til alle dedikerte ansatte som hver dag står på for våre gjester, og for å få hotellet vårt til å skinne på denne måten, sier Lavrans Gjønnes, Hotelldirektør ved Clarion Hotel Air.


Naturlig møtepunkt for lokale og gjester


Clarion Hotel Air: Restaurant Kitchen and Table
Hotellet har blitt et naturlig møtepunkt for de lokale på Sola med restauranten The Social Bar & Bistro som lokker til smakfulle matopplevelser også utendørs på hotellets terrasse.


Navnet "Air" gjenspeiler seg i takhøyden og mulighetene konferanselokalene hotellet tilbyr. Her kan det legges til rette for møter, konferanser, events og kongresser for alt fra to til 1250 personer. Bryllup, selskap eller et annet event? Hotellet tilbyr også helt unike muligheter med en toppetasje på 200 kvadratmeter hvor man kan nyte en fantastisk utsikt fra hotellets balkong og en takterrasse på ca. 400 kvadratmeter.


Clarion Hotel Air: lobby area
På Clarion Hotel Air kan du bli så lenge du vil.


Vil du sjekke ut årets beste Clarion Hotel i Europa? Book deg en natt, eller to på Clarion Hotel Air her.