At Six åpnet dørene 23. mars 2017 på Brunkebergstorg i Stockholm. Tre måneder senere vinner de tittelen Europas Beste Hotell og Europas Beste Hotellrestaurant, under designgallaen The International Hotel & Property Awards, velfortjent – spør du oss.

At Six Hotell fasade og cocktailbar
At Six: fasade og cocktailbar

At Six – Europas fineste hotell?


Ja, det tyder disse prestisjetunge designprisene på. Designgallaen The International Hotel & Property Awards ble i 2017 avholdt ved femstjerners hotellet Hotel Caruso i Italia. Vinneren ble stemt frem av både hotellindustrien og deres gjester.


At Six Livingroom


Design og kunst i fokus


Universal Design Studio, et Londonbasert arkitekt- og interiørdesignbyrå, har slått seg sammen med kunstkjenneren Sune Nordgren og designet, innredet og valgt ut kunst for At Six. De har lykkes med å skape et annerledes hotell med unik design og kunst. Eksklusive spesialbestilte møbler bærer et internasjonalt preg, blandet med møbler fra lokale skandinaviske designere. Hotellet har fokus på stein, stål, granitt og treverk, som gir en autentisk følelse av luksus. Ett av målene til Universal Design Studio var at gjestene skulle være komfortable i hotellets luksus. Noe de har lyktes med.

Sulten? Tørst? Eller bare litt sugen…


Når du er på Brunkebergstorg 6 er alternativene når det gjelder mat og drikke, mange. Gå ikke glipp av Frida Ronges uavhengige restaurant TAK. Japanskinspirert og passende plassert på hotellets tak. Er du interessert i mat og matlaging har du helt sikkert allerede hørt om restauranten og deres eiere. Spørsmålet er om du har oversikt over de øvrige mat- og drikkealternativene ved hotellet? På At Six har du alt du kunne trenge. En vinbar, en cocktailbar, et oppholdsrom fylt med musikk og sist men ikke minst, en restaurant – som i likhet med TAK – gir deg en utrolig matopplevelse. I restauranten finner du alt fra frokost, brunch, lunsj og afternoon tea til klassisk kveldsservering, avhengig av tidspunktet på dagen. Alle disse er verdt (minst) et besøk.


Frida Ronge i aksjon


Hotellrom i verdensklasse!


Glem alle tidligere hotellovernattinger med små trange rom med kalde vegger.  At Six har hotellrom utenom det vanlige. Standard Room? Superior Room? Deluxe Room? Eller kanskje en suite? Hva du enn velger er alle like tidløse og unikt innredet.


The Masterpiece Suite – Livingroom


The Masterpiece Suite – Bathroom


The Masterpiece Suite – Kitchenette


Om du leter etter mer luksuriøs overnatting, bør du helt klart vurdere The Masterpiece Suite, som også blir kalt «The one and Only». Og det er ikke for ingenting rommet kalles det. 85 kvm stort gir deg utallige muligheter for ulike sosiale arrangementer. Hverdagsromet har kunst valgt ut av Sune Norgren. Badet har et frittstående badekar laget av sort spansk marmor. Og skulle du bli lei av det, har du en stor takterrasse til din disposisjon hvor du kan nyte utsikten over vakre Stockholm.