Vi vant prisen for Årets beste hotellkjede i Sverige og Årets hållbarhetspris! WOW! Det ble dobbelglede under årets Grand Travel Award som ble avholdt den 12. februar på At Six i Stockholm. 

Årets beste hotell i Sverige


_”Med starka varumärken passar kedjan alla, oavsett plånbok. Bra support och fantastisk frukost. De tar också ett stort socialt ansvar i samhället vilket ligger i tiden.” _– Travel News.


Det er med stor ære at vi tar imot prisen for Årets bästa hotellkjede i Sverige under Grand Travel Award 2018! Det er en prestisjetung pris med veldig hard konkurranse, noe som gjør oss enda gladere og stoltere. Takk til alle våre fantastiske medarbeidere og gjester ute på hotellene, det er takket være dere at vi har vunnet!


Salgssjef Anant Vithlani og Charlotte Tverved tar imot prisen ”Årets bästa hotellkjede i Sverige”.


Årets hållbarhetspris!


Det er nesten med enda større stolthet at vi tar imot Årets hållbarhetspris. Miljø og bærekraftighet er noe vi prioriterer høyt, og jobber hardt med hver dag. Det er noe som ikke alltid synes eller får en direkte effekt, og det ble hyllet under årets Grand Travel Awards varmer våre hjerter.


”Strawberry har under lång tid arbetat för ökad hållbarhet. Under We Care driver företaget flera hållbarhetsprojekt som lett till minskat matsvinn, minskad energiförbrukning och ökad mångfald. Genom EAT har Strawberry varit delaktig i att skapa en global agendasättare inom hälsa, mat och hållbarhet.”– Travel News


Grand Travel Award


Grand Travel Award arrangeres årlig av bransjemagasinet Travel News. Det er reisebyråansatte som kårer vinnerne under Grand Travel Award, utenom vinnerne av Årets reiseselgere og Årets hållbarhetspris, der vinnerene blir stemt frem av folket på Travel News hjemmeside.
I januar 2018 vant vi Årets beste hotellkjede i Norge og Norden. Les mer om disse gevinstene her!