Strawberry er både Norge og Nordens beste hotellkjede! Hotellene våre tok hjem de gjeve prisene under Grand Travel Awards 2018.

Clarion Hotel Sign fasade
Clarion Hotel Sign i Stockholm er et av våre mest populære hotell.

– Jeg løfter hatten for alle ansatte! jubler Petter A. Stordalen, eier av Strawberry.


Norges beste hotellkjede 8 år på rad


Den norske versjonen av prestisjetunge Grand Travel Awards arrangeres av Travel News i januar hvert år. Her er det både reisebyråer og bransjeaktører som stemmer frem sine favoritter, og i 2018 ble det storeslem for oss i Strawberry: Årets norske hotellkjede og Nordens beste hotellkjede! Det er ikke første gang Strawberry har tatt hjem prisen for beste hotellkjede i Norge, i år er det imponerende åtte år på rad (!). Det er også andre gang at vi går hjem som beste hotellkjede i Norden.


En stolt Petter A. Stordalen delte de glade nyhetene på Instagram:Grand Travel Award 2018. Ikke nok med at vi er kåret til beste hotellkjede i Norge 8 år på rad, men vi tar like gjerne med oss pokalen for beste kjede i Norden også. Jeg er ufattelig stolt av alle ansatte i Strawberry.


A post shared by Petter A. Stordalen (@petterstordalen) on Jan 14, 2018 at 2:01am PST”Målet er alltid å levere de beste gjesteopplevelsene”


– Dette er en fantastisk start på det nye året. Ikke nok med at vi er kåret til beste hotellkjede i Norge 8 år på rad, men vi tar like gjerne med oss pokalen for beste kjede i Norden også. Det er rått og jeg tar av meg hatten for knallhard innsats som legges ned av våre ansatte i Strawberry hver eneste dag, sier Petter Stordalen.


I 2017 vokste Strawberry med ytterlige 9 nye hotell i Norge, Sverige og Danmark. I 2018 fortsetter ekspansjonen med blant annet nyåpning av Funken Lodge på Svalbard, flere hotell i Sverige og ett hotell i Porsgrunn; barndomsbyen til Petter A. Stordalen.


Administrerende direktør for Strawberry, Torgeir Silseth og eier Petter A. Stordalen. Foto: Bobo Olsson


– Det er hyggelig å se at vi klarer å levere gode gjesteopplevelser samtidig som vi vokser kraftig. Årene som kommer er preget av mange nyåpninger og bred ekspansjon, men målet er det samme som alltid: nemlig å levere de beste gjesteopplevelsene, sier Administrerende direktør i Strawberry, Torgeir Silseth.


Det ble dobbelglede under årets svenske versjon av Grand Travel Award som ble avholdt den 12. februar på vårt hotell, At Six i Stockholm.  Vi vant prisen for Årets beste hotellkjede i Sverige og Årets hållbarhetspris! WOW! Les mer om den svenske juryens begrunnelse her.


Les mer


Vil du høre fantastisk engasjerende historier om våre ansatte som får deg til å smile og gråte? Sjekk ut kampanjen #WeAreClarion av Clarion Hotel.


Årets Unge Hoteliér jobber på et av Strawberry sine hotell. Hvilket hotell tror du?


Quality Hotel skal bli Nordens beste arbeidsplass innen år 2020. Les hvordan!