I konkurranse med mange gode kandidater stakk hotelldirektøren på Quality Hotel™ Strand, Ådne Skurdal, av med den gjeve prisen som “Årets Unge Ledertalent” under den årlige prisutdelingen til NHO Reiseliv.

Ådne Skurdal gikk til topps og vant prisen som Årets Unge Ledertalent, en pris som hedrer unge talenter fra bedrifter som er medlem i NHO Reiseliv, og har som formål å være til inspirasjon og motivasjon for andre som ønsker seg en karriere i reiselivsnæringen. Etter lang fartstid i bransjen tok Skurdal i 2012 lederposisjonen på Quality Hotel Strand, et av Gjøviks ledende kurs-, konferanse- og spahotell:


– Det var utrolig stort for meg å få muligheten til å lede et helt hotell siden 2012, og det gjør meg ekstremt stolt at jeg sammen med den fantastiske gjengen på Quality Hotel Strand, har vært med på å skape et lønnsomt hotell med fornøyde gjester. Vi sier at vi er mye mer enn bare et hotell, med flere restaurantkonsepter, spa og kino under samme tak. Dette er lagarbeid i ordets rette forstand, og jeg er utrolig stolt over jobben både de og jeg har gjort for å komme dit vi er i dag”, forteller Skurdal etter prisutdelingen.Quality Hotel Strand ligger i hjertet av Gjøvik sentrum og har et av Norges største spa-anleggi tillegg til moderne rom og konferanselokaler.


I sin begrunnelse skriver juryen blant annet: ”Ådne utmerker seg ved å ta i bruk utradisjonelle virkemidler for å trekke trafikk fra Oslo, til glede ikke bare for sin egen bedrift, men for hele Gjøvikregionen. Begrunnelsen sier videre at Ådne har jobbet systematisk siden han var 17 år for å komme dit han er i dag. Han er en garantist for et godt arbeidsmiljø, sterke produkter og sterke resultater”. Prisvinneren av ”NHO Reiselivs Unge Ledertalent” er valgt ut blant 13 nominerte, hvorav åtte av disse er medarbeidere i Strawberry. Ådne Skurdal er den andre som mottar prisen siden denne ble opprettet i 2017.


Ådne, vi gratulerer så mye med den velfortjente prisen!
Relaterte artikler


Strawberry er den beste arbeidsplassen i hotellbransjen!


Strawberry er den beste hotellkjeden i Norge og i Norden


Les om 8 av våre inspirernde ledere


Årets Unge Hoteliér jobber på Comfort Hotel Trondheim