Strawberry har hatt en rekordsommer i år, og nå ser vi lyst på framtiden. Vil du være med på reisen og bli en del av vår verden? Vi trenger forsterkninger for å kunne fortsette å levere service i verdensklasse til våre gjester, og det er her DU kommer inn! Vi har flere ledige stillinger akkurat nå, og vil gjøre denne reisen sammen med deg. Vil du jobbe på hotell eller restaurant, og i tillegg på Nordens beste hotellkjede? Søk i dag!

People smiling with strawberry t-shirts on.

Søk nå

Se alle ledige stillinger hos Strawberry
chevronRight

Pandemien var en stor påkjennelse for hotellbransjen. Men nå ser vi endelig et lys i mørket. Flere og flere vaksineres, restriksjoner letter og vi kan med stolthet skrike av våre lungers makt at vi har hatt en skikkelig rekordsommer! For å holde koken i gang trenger vi nå forsterkninger til flere av våre hotell og restauranter, og vi har fire løfter til deg som blir en del av oss i høst.

Løfte 1 - Bli en viktig del av suksessreisen

Bli med på årets heftigste opptur når vi kommer oss tilbake på topp. Vi er allerede i gang, og det vil skje mange spennende ting i høst. Dette er en sjanse du ikke vil gå glipp av! Vi kan love deg at det blir veldig gøy for oss alle sammen!

Løfte 2 - Få rabatt på hotell i hele Norden

Som ansatt i Strawberry får både du og dine nære og kjære rabatt på hotell i hele Norden. Vi vil at du får samme opplevelse som våre gjester, derfor tilbyr vi riktig så gode priser på opphold. Med andre ord er det ikke bare her du kommer inn, du kommer også ut og får utforske Norden!

Løfte 3 - Personlig utvikling

Ønsker du å utvikle deg og jobbe deg opp en karriere? Da er Strawberry den perfekte arbeidsplassen. Vi har flere eksempler på ansatte som begynte som servitører og som i dag er hotellsjef. Personlig og profesjonell utvikling er en selvfølge for oss. Strawberry tenker strategisk når det gjelder å skape, bygge og ivareta våre ansattes muligheter, talenter og ønsker. Vår målsetting er å ha de beste og bredeste kompetansene innen hotellbransjen.

Løfte 4 - Ha det gøy på jobb

Andre selskaper snakker organisasjonskultur. Vi gjennomfører den. På Strawberry har vi det gøy sammen, og hos oss er hver dag en fest. Og visse dager er enda festligere enn andre. Tro oss når vi sier at du kommer til å skape minner for livet, for vi har en selskapskultur som gjør at du aldri vil ønske å forlate oss.

Søk nå

Vi har en annerledes arbeidsplass med rom for alle. Her får du være, og oppfordres du til å være, deg selv. Vi har trygge ansettelsesvilkår og kan tilby deg som ansatt veldig mange fordeler. Med energi, mot og begeistring skaper vi en bedre verden. Velkommen til Norges beste hotellkjede (ja, det stemmer, vi har faktisk vunnet prisen 10 år på rad)! Søk nå og bli en del av reisen til toppen.

Søk nå

Se alle ledige stillinger hos Strawberry
chevronRight