Endelig er Puls for UNICEF her! Den tiden på året der trening og helse står i fokus for en god sak. For hver treningsøkt som våre ansatte eller gjester gjennomfører som varer minst 30 minutter mellom 2. - 29. september, donerer vi 15 kroner til UNICEF og prosjektet Sweet Dreams - vår kamp mot barn utsatt for menneskehandel.

A group of runners squatting with their hands in a circle
Vi inviterer alle våre gjester til å trene minst 30 minutter hver dag du bor hos oss i perioden mellom 2. september og 29. september.

Er du med?


Fjorårets treningsøkter resulterte i en donasjon på 1,4 millioner kr til UNICEF. I 2018 deltok over 4100 medarbeidere i Strawberry i å øke pulsen for en god sak. I år er målet 100.000 kryss på listen, som tilsvarer 1,5 millioner til UNICEF og Sweet Dreams.


Happy kids in window UNICEFFå på deg treningsklærne, finn frem vannflaska og tren for en god sak!


10-års jubileum med UNICEF i 2018


Tidligere år har Puls for UNICEF vært et internt prosjekt i Strawberry der de ansatte har blitt oppfordret til trening. For hver av disse treningsøktene har vi donert penger til UNICEF og arbeidet mot barn utsatt for menneskehandel. I fjor feiret vi samarbeidets 10-års jubileum.


Les mer: 10-årsjubileum med UNICEF: 5 fantastiske ting du og våre gjester har bidratt med ved å bo hos oss.


Trenger du treningsinspirasjon?


Har du lyst til å bidra men vet ikke helt hvordan? Du trenger ikke dra på et treningssenter for å bidra – å sette av en halvtime på hotellrommet kan være mer enn nok.


vox-hotel-gym-equipment-and-view-vox-hotel


Les våre tips til øvelser du kan gjøre hvor som helst, eller vår guide for deg som vil teste yoga på ferie.


Vil du kombinere en treningsøkt med frisk luft kan vi anbefale å ta en tur ut i naturen eller en spasertur i byen, spesielt nå når høstfargene er på sitt fineste.
Følg også med på #pulsforunicef på Instagram for å bli inspirert av andre gjester og våre ansatte.
Les mer


I september 2018 slo vi alle rekorder – hele 1 million kroner ble samlet til UNICEF på en måned!


Les mer om Sweet Dreams –  Vårt arbeid mot menneskehandel


Alt om WeCare – bærekraft i Strawberry