Et nytt og spennende kapittel skal skrives. Og med det får hele boka et nytt navn: Nordic Choice Hotels blir til Strawberry.

Petter A Stordalen speaking at VK
Det var på Nordic Choice Hotels’ vinterkonferanse (i år avholdt i juni) at navnebyttet ble annonsert.

Store, spennende ting skal skje hos oss de neste ti årene. Ambisjonen er å doble antallet hotell gjestene våre kan velge mellom, skape flere fordeler til medlemmene og å finne på helt nye tjenester for å gjøre hotelloppholdet og alt som hører med til en knirkefri og minneskapende opplevelse.


Dette er hva sjefen sjæl, eier Petter A. Stordalen, har å si om saken:


– Vekst ligger i selskapets DNA, og for at vi skal fortsette den fantastiske veksten vi har hatt de siste 25 årene, kreves det endring. Det holder ikke lenger å bare tilpasse seg. Vi skal være i førerstetet. Vi skal være best i klassen på hotellopplevelser. Og vi skal utfordre rollen vår som reiselivsaktør med mål om å bli mer relevante, for flere, oftere. Derfor markerer Strawberry en ny og spennende æra for oss.


“Hva betyr dette for meg?”, spør du, vår kjære gjest


Akkurat nå betyr det enkelt og greit at vi i 2023 skal bytte navn fra Nordic Choice Hotels til Strawberry. Så frykt ikke, det påvirker ikke medlemsnivået ditt, bookingene dine, hotellnavn eller hotellkjeder.


Den andre sjefen sjæl, administrerende direktør Torgeir Silseth, har dette å si om den nye æraen:


– Nå går selskapet inn i en ny tid som skal møte fremtidens reiseliv, og da må vi skape en enda mer attraktiv lojalitetsklubb med produkter og tilbud tilpasset fremtidens gjest. Samtidig skal vi bygge videre på kjernen i alt Nordic Choice Hotels står for, nemlig bærekraft, mangfold og inkludering, det å gi folk en sjanse og det å kjempe mot utenforskap.


Vil du følge med i svingene videre? Medlemmene våre får alltid informasjon først, så meld deg inn i Strawberry og motta nyhetsbrev. Og få tilbud mens du venter.