Hva skal du på Valentine's Day? Her er 3 tips på hva du og din kjære kan finne på! Reserver bord på en restaurant med mobilfri-aften, senk pulsen på spa eller book deg inn på herlig en hotellweekend.

Mobilfri-aften - tar du utfordringen?


Tar du utfordringen? Legg mobilene deres i skrinet, prat og still hverandre disse interessante spørsmålene mens dere blir servert deilig mat og drikke. I Top Floor Restaurant & Bar kan du nyte utsikten over Oslo, mens du får munnen full av sesongens beste råvarer! To-retters meny, levende lys og herlig utsikt legger rammene for en romantisk aften hos Quality Hotel™ 33 i Oslo.


Rooftop lounge Quality Hotel 33


Tid for ro, nærhet og avslapning på spa


Nyt Valentine's Day i romantiske omgivelser på spa. Senk pulsen, ta deg en dukkert i et temperert basseng eller unn deg en deilig spabehandling. Eller hva med en massasje for to?
Vi har mange hotell som har store spaavdelinger med flere basseng, badstuer og relaxområder. Andre hotell ligger sentralt til, har mindre spaavdelinger, byr på mye mer i tillegg til spa. Finn ditt favorittspa her!


stromstad-spa-resort-aerial-view-swimming-pool-lady-.jpg
Hva med en spaweekend på Strömstad Spa & Resort?


Les også: De 10 beste spahotellene i Norden og Spaweekend i Norge.


Valentine's hele helgen


Bergen in Norway
Staycation eller weekendtur til Bergen?


Hva med å forlenge Valentine's Day til en Valentine's weekend? Kanskje det er nå du skal slå til med den med weekendturen du har tenkt på. Book inn en weekendtur i Norge, eller dra den litt lenger og besøk nabolandene våre. Vi har romantiske hotell i både Sverige, Danmark, Finland & Baltikum.


Les mer om Valentine's Day


Vil du ha flere tips på aktiviteter til Valentine's Day? Her får du 6 tips som hjelper deg med å fordype dine relasjoner, perfekt uansett om det er første daten eller 10-årsjublieumet.