Tobias traff Ulf allerede den første dagen på jobben. I dag treffes de regelmessig på Tobias sin arbeidsplass, Quality Hotel Tønsberg, der Ulf i mange år har vært stamgjest.

Hvordan ble du stamgjest på Quality Hotel Tønsberg?


– Kontoret vårt ligger i Sem, like utenfor Tønsberg, og jeg overnatter cirka 80 netter i Tønsberg hvert år. Så jeg lette etter et hotell med høy standard, personlighet og service året rundt. Valget falt på Quality Hotel Tønsberg, et enkelt valg.


Hva er årsaken til at du er blitt fast gjest på hotellet?


– Det finnes ingen problemer her, bare løsninger. Servicen er veldig bra. De ordner med mat selv om kjøkkenet er stengt. Jeg er med årene blitt godt kjent med de fleste av de ansatte på hotellet, så jeg kan etterlate ekstra klær og en del andre nødvendigheter mellom besøkene mine, om jeg vil. Dette er mitt andre hjem.


Kan du beskrive følelsen du får når du kommer tilbake til Quality Hotel Tønsberg?


– Jeg føler at jeg alltid er velkommen. Som regel står rommet mitt klart når jeg kommer, og er det kø foran skranken, får jeg straks nøkkelkortet mitt utenom køen. Og er det lenge siden jeg bodde på hotellet, oppdaterer vi hverandre om hva som har hendt siden sist.


Hvordan er dine rutiner på hotellet?


– Når jeg kommer opp på rommet, pleier jeg å sette på kaffetrakteren og finne et nyhetsprogram på TV. Etterpå pakker jeg ut. Hvis det ikke er altfor sent på kvelden, tar jeg meg gjerne en økt i trimrommet og i badstuen. Jeg spiser gjerne litt mat i den koselige restauranten.Brasserie X


Hvordan er forholdet ditt til Tobias Garcia?


– Tobias er en herlig person som tar godt vare på meg. Han er også fra Malmö, og vi prater ofte om det som skjer i hjembyen vår.


Pleier du også å få hjelp med mer uvanlige ting?


– Når det er show i Osebergsalen, pleier hotellet å ordne billetter til meg og min kone. De er også alltid veldig omtenksomme på fødselsdagen min.


Ribersborgsstranden, Ribban, i Malmö | The Ribergsborgs Beach, "Ribban", in Malmö


Både Ulf og Tobias er fra Malmø.