Etter tsunamien i Indonesia så fikk Strawberry medlemmene mulighet til å donere medlemspoeng til UNICEF sitt hjelpearbeid. Våre medlemmer har vist en utrolig gavmildhet og medmenneskelighet. Totalt ble det donert 12.977.184 poeng til de rammede etter naturkatastofen – noe som tilsvarer hele 390.000 kroner!

Strawberry har gjennom flere år hatt et samarbeid med UNICEF, og i år har samarbeidet 10-års jubileum! Hele 178 av medlemmene i Strawberry valgte å donere noe av sine medlemspoeng for å gi et bidrag til **UNICEF sitt hjelpearbeid etter tsunamien i Indonesia.

**– Dette er penger som vil hjelpe de rammede å bygge opp en ny hverdag, sier Camilla Viken, generalsekretær i UNICEF Norge.Andreas Borgljung er den av våre medlemmer som donerte mest. Han donerte hele 281 743 poeng! Andreas synes dette er en viktig sak, og mener det var et lett valg for han å donere pengene til de rammede i Indonesia.

– Deres behov er mye viktigere enn at jeg skal få noen goder, for eksempel en gratis natt på hotell. Å hjelpe mennesker i nød er alltid viktig for meg, sier han.


Tusen takk til Andreas og de andre 717 fantastiske medlemmene som har donerte poengene sine!
Les mer


Puls for UNICEF – Din trening redder barn fra menneskehandel! 


I september slo vi alle rekorder – hele 1 million kroner ble samlet inn til UNICEF


Alt om WeCare – bærekraft i Strawberry