I regi av HSMAI og Cornell Hotel Society Norway Chapter hedret den norske reiselivsbransjen sine hotellstjerner under den årlige HSMAI-prisutdelingen i Oslo. I konkurranse med mange gode kandidater stakk hotelldirektøren på Comfort Hotel Trondheim, Espen Ravnå av med den gjeve prisen i kategorien ”Årets Unge Hoteliér”. 


Espen Ravnå fra Comfort Hotel Trondheim er Årets Unge Hoteliér. Foto: Camilla Bergan/ HSMAI


Espen Ravnå inntok lederposisjonen på Comfort Hotel Trondheim i juni 2016, etter nesten fem år som som salgs- og markedssjef på Quality Hotel 33 i Oslo.


– Det føles utrolig godt og det er stor stas å få denne anerkjennelsen blant så mange dyktige hotell-kolleger i Norge. Prisen deles med mitt utrolige team på Comfort Hotel Trondheim, som jeg er svært heldig og takknemlig for å å jobbe sammen med, forteller Ravnå etter prisutdelingen.Comfort Hotel Trondheims flotte fasadeLys og innbydende lobbyBarception med alt du trenger


I sin begrunnelse for kåringen skriver juryen blant annet: ” Årets Unge Hotelier har forbedret hotellet sitt på en måte som er blitt lagt merke til. Hotellet hadde flere utfordringer som systematisk er blitt adressert og løst. Det er blitt foretatt store organisasjonsendringer, uten at han har mistet fokuset på de viktige detaljene. Fra å ligge nederst i kjeden på gjestetilfredshet på frokost, har han sammen med sitt team, løftet nivået måned for måned – og i november endte de på 1. plass i kjeden. «Årets Unge Hotelier» har gjort en innsats som det står respekt av og som vil inspirere mange bransjekollegaer”.


Vi gratulerer talentfulle Espen og det dyktige teamet på Comfort Hotel Trondheim!
Les mer


Clarion Hotel vant ”Årets Merkevarebygger” under HSMAI-prisene for kampanjen #WeAreClarion. Se filmene og portrettene til over 70 Clarion Hotel ansatte her.