Er du en av våre meningssterke og engasjerte gjester? En som vet hva du vil ha og liker å kommunisere forventninger og krav høyt og tydelig? Vi søker deg - så bli med og si meningen din!

The Chosen - folk som gir tilbakemelding for å gjøre Strawberry til det beste hotellselskapet i verden

Søk her...

... for å dele dine meninger!

Har du noen gang stått i kø i resepsjonen og lurt på hvorfor det ikke er satt på litt fengende salsamusikk så du kunne danset deg gjennom ventetiden? Eller sittet ved frokosten og tenkt at nå skulle du jammen meg likt en spinatomelett stekt i vaffeljern, toppet med jordbær og krem? Kunne du tenkt deg å få skrevet ut bonuspoeng i Monopol-penger eller at alle konferanser kom med egen hundebinge? Kanskje er det ikke fullt så spesifikke ideer som kommer opp, men uansett hva du tenker så er vi lutter øre. Det er nemlig dine ideer, tanker, behov, ønsker og forventninger vi skal bygge Strawberry på!


I de siste 25 årene har Strawberry etablert seg som en av de største spillerne i den nordiske turistindustrien. Og over de neste ti årene skal vi vokse kraftig i antall hotell, og samtidig utvide fordelene og servicetilbudet du som gjest får gjennom kundeklubben vår. Målet er å skape et økosystem av vårt eget merkevarenavn i kombinasjon med eksterne partnere som tilbyr opplevelser i Norden, som du som medlem kan nyte godt av.


Som du kanskje har hørt bytter Strawberry navn til Strawberry i 2023. Når vi går over i et nytt kapittel har Strawberry besluttet å bygge et helt nytt univers i hotellindustrien, med det målet å skape de aller beste hotellopplevelsene Norden har å by på! Du, som gjest, er vår viktigste inspirasjonskilde til hva vi skal satse på i årene framover. Det er du som reiser rundt i Norden og opplever hvordan vi kommuniserer vår kultur og våre kjerneverdier i alt vi gjør. Du kjenner folkene på hotellene våre best. Og vi vil at dette partnerskapet skal nå nye høyder når vi ruller ut vår nye merkevare. Dermed ønsker vi å høre fra deg hva du ønsker at Strawberry skal være. Under konseptet “The Chosen” setter vi nå sammen en gruppe med utvalgte synsere for å mene og ytre seg om alt fra servicetilbud og kundeklubb til stil og uttrykk.


Dette er altså din unike sjanse til å bidra til å gjøre dine og alle andres hotellopphold akkurat slik du synes det burde være! Søk i dag og bli del av en dedikert gruppe reiseglade og meningssterke gjester, hvor du deltar i spørreskjemaer, diskusjoner og paneler. Som takk for engasjementet tilbyr vi en rekke fordeler til deg som gjest og medlem - dette vil du ikke gå glipp av!
I 2020 lanserte vi konseptet “The Chosen”. Dette bestod av en variert gruppe gjester som kontrollerte til hvilken grad Strawberry overholder forskrifter og tilrettelegger for sikre og trygge besøk. Les hva våre hotellinspektører sier om å ta del i The Chosen.

Søk her...

... for å dele dine meninger!