1. mars 2019 åpnes dørene til [Clarion Hotel© The Hub, Norges og Oslos mest innholdsrike hotell. 810 lekre og moderne hotellrom, restauranter, barer, Living Room og konferansefasiliteter er bare noe av det hotellet vil tilby. For å kunne gi gjestene våre en magisk Oslo-opplevelse trenger vi servicehelter på vårt team, og derfor inviterer vi til Talentjakten på Oslo Kongressenter 16. september 2018. Med eller uten erfaring, du er hjertelig velkommen! 

Rendret arkitektskisse av Clarion Hotel The Hub på Jernbanetorget
Rendret arkitektskisse av Clarion Hotel The Hub på Jernbanetorget i Oslo.

Hvorfor arrangerer vi Talentjakten?


Vi tror på at fantastisk service ikke alltid behøver å handle om en imponerende CV eller mange års erfaring, men snarere om personlighet og kreativitet i møte med gjestene våre. Før åpningen av Clarion Hotel The Hub arrangerer vi Talentjakten hvor mennesker fra både fjern og nær, med og uten erfaring, får muligheten til å komme på en audition hos oss og vise hva de er gode for på under to minutter.Vil du bli en av oss? Delta på Talentjakten på Oslo Kongressenter i Oslo 16. september 2018. Registrer deg her >>Hva skjer på Talentjakten?


Du får to minutter på deg til å holde en presentasjon eller audition. Hvorfor er akkurat DU den rette personen for jobben? Du trenger ikke å synge eller opptre, men kort fortelle oss hvem du er, hva du har gjort tidligere i livet og kunne vise oss din personlighet. Eller hvorfor ikke vise oss et talent du har?


Totalt vil Talentjakten vare i ca. tre timer. Kom i god tid! Når du kommer, registrerer du deg og får en nummerlapp. Du får ingen nøyaktig tid for din audition, men nummeret ditt blir ropt opp når det er din tur til å ta plass på scenen foran juryen. For at juryen skal kunne treffe så mange kandidater som mulig, ber vi deg vennligst om å holde deg innenfor tidsrammen på to minutter. Juryen består av oppmuntrende representanter fra  Clarion Hotel The Hub, Clarion Hotel og Strawberry. Sammen med stamkundene og gjestene våre skal vi velge ut de beste talentene.


Hvem kan gå på audition?


Alle! Uansett kjønn, legning og bakgrunn. Du trenger ingen tidligere erfaringer fra bransjen.


Hvordan registrerer jeg meg?


Registrer deg her ved å søke på en stilling. Du trenger bare å registrere én søknad, selv om du er interessert i flere stillinger. Du vil få flere muligheter til å registrere deg til flere stillinger i løpet av rekrutteringsprosessen. Du vil få tilsendt mer informasjon på e-post etter at du har registrert deg.


Hvilke forberedelser bør du gjøre før audition?


Registrer deg på forhånd på talentjakt.strawberry.no for en spesifikk stilling eller generelt til talentjakten. Du trenger bare å søke på én stilling, selv om du er interessert i flere. Auditionen din kommer til å bli bekreftet via e-post.


Du må ta med deg:


  • En utskrift av CV-en din

  • Et bilde av deg selv

  • Forbered en to muntlig presentasjon om hvorfor nettopp du passer til å bli en del av stjernelaget på Clarion Hotel The Hub


Hva skjer etter audition?


Du får ikke vite umiddelbart om du er med videre i rekrutteringsprosessen, men du vil få informasjon via e-post omtrent én til to uker etter at Talentjakten er avsluttet. Har du spørsmål eller vil vite mer om oss kan du bli med på minimessen  vår og mingle med våre medarbeidere.


Akkurat nå er hotellet en stor byggeplass. Det eneste som er klart er den fantastiske utsikten.

Vi håper det er DU som bli vår nye kollega!
Relaterte artikler


Les mer om Clarion Hotel The Hub 


Har du lyst å søke jobb hos oss? Se alle våre ledige stillinger her.


#WeAreClarion – Derfor er medarbeiderne den viktigste ressursen for denne hotellkjeden