Savner du fylleangst og rushtrafikk? Er hele livet nå bare å sitte i en mørk stue og løpe til butikken rett før stengetid mens du holder pusten? Det føles sånn, men nei. Her får du inspirasjon og tips til hva du kan finne på nå, alltid oppdatert etter beste evne etter de nye reglene.

Mann på digital date
Det kan føles deprimerende å bare sitte hjemme nå. Men vi er her for å fortelle om alt du faktisk KAN gjøre. Og det er faktisk mer enn man skulle tro.

Dette er reglene. De kjipeste  • Hold alltid minst én meter avstand og bli hjemme hvis du har symptomer. (Dette kan du nå.)

  • Hold deg hjemme. Ja, det er tre ord vi trodde vi aldri skulle si. MEN frisk luft og dagslys gjennom dagen gjør godt for kropp og sjel. OG, stjerneblikk, snart, snart kommer det bedre tider. DA blir listen under enda mer moro.


Jippi! Dette KAN du gjøre akkurat nå


I en hverdag der alt vi hører er nei, niks, nope, absolutt ikke, er vi her for å si: Se på alt dette fantastiske du fremdeles kan gjøre. Lengre ned i artikkelen kan du lese tips fra de kreative gjestene våre. Listen fylles opp med tipsene vi får på Facebook.


Du KAN øve deg på å ta vaksinen ved å klype deg hardt i armen. (Og klyper du skikkelig hardt kan du trøste deg med at det er mindre vondt å ta vaksinen enn å klype seg i armen.)


Du KAN holde farmor og morfar med selskap. Det er på tide å lære dem hvordan videosamtale funker.


Du KAN shoppe uten å dra på kjøpesenter. Du kan nemlig netthandle gavekort på hotell, eller kjøpe og gi bort en hotellweekend eller en opplevelse. (Du kan til og med kjøpe gaver med Strawberry-bonuspoeng.) Her finner du hotellbutikken vår!


Du KAN lære deg noe du alltid har hatt lyst til å kunne. Pantomime, spagaten, alvespråk? Fondsparing, trykkoker, munnspill?


Du KAN sende samboeren ut på en gåtur og forvandle hjemmet til noe annet så lenge. Søk opp en solnedgang på Youtube og ha den på tv-en, skru ned lyset i stua og lag en ekstra eksotisk middag (eller bestill mat på døra). Server en pre-dinner-drink på piknikteppe foran “solnedgangen” og ikke sitt på deres vanlige plasser når dere spiser middag.


Du KAN sveipe på Tinder og ha noe å se frem til.


Du KAN vinne en hel hotelletasje.


Du KAN oppleve en ny og samtidig god, gammeldags følelse: digital fylleangst etter fredagspils over Zoom.


Du KAN gå en tur i dagslys. Smil til noen forbipasserende. Det gjør godt for deg og garantert også for dem. Vi lever alle i denne dritten.


Du KAN re senga di som på hotell når savnet etter verden utenfor blir for stort.


Du KAN lage din egen lille hotellfrokostbuffé på kjøkkenbenken.


Du KAN bestille hjemlevering av mat og late som det er room service.


Du KAN drømme og planlegge. Lag en så detaljert plan som mulig. Hvor, med hvem, hva skal dere se, hva skal dere spise. Finn byens beste restauranter, rareste butikker, mest spennende barer. Lag en plan og vær klar til å trykke på avtrekkeren.


Du KAN lage din egen minibar. Ta en av eskene du har liggende (vi vet at du har nettshoppet), sett den opp og stable inn din favorittdrikker. Overfør 50 kroner til sparekontoen hver gang du tar noe å drikke.


Du KAN bake ekstra mange boller og levere noen av dem på trappa til naboen. Det gir en god fellesskapsfølelse i all isoleringen (i tillegg til at du får spise boller.)


Du KAN bli vinekspert på 10 minutter. Så kan du briljere med ferdighetene dine når du kan gå på fancy fester og store middagsselskaper igjen.


Du KAN røpe tipsene dine til hva som gir deg hverdagsglede akkurat nå, kanskje vi kan dele det med alle? Del tipsene dine på Insta: #altdukan


Nöjd tjej med slutna ögonÅ oppdage at det er så mye man KAN gjøre, også når verden ser mørk ut, kan få selv den største pessimisten til å se glasset som halvfullt.


Våre fantastiske og kreative gjesters tips til alt du kan


Astrids tips til alt du KAN:


Du kan skrive et koselig brev og sende i posten til noen du er glad i.


Du kan glede noen som sitter mye alene med en overraskelse i posten eller på døren. For eksempel en ting som personen har ønsket seg, blomster, matvarer, en kake eller frokost på døren.


Du kan gjøre ting i heimen som du har utsatt altfor lenge å gjøre.


Du kan lage deg din egen spadag hjemme. Fyll badekaret, ta fotbad, ta ansiktspleie, stell neglene, ta hårkur og lag deg en kopp med te. Tenn lys og sett på rolig musikk. Gå i pysjen hele dagen og bare nyt.


Kirstis tips til alt du KAN:


Til alle dere som bor sammen med noen: sett litt ekstra pris på hverandre! Altfor mange har ingen helt nære å dele denne tøffe tida med og si god natt og god morgen til.


Marits tips til alt du KAN:


Du kan bruke tiden til å få oversikt over bildene dine. Det tar lang tid, men det er gøy å minnes interrailturer, rom før og etter renovering, før de kappet alle de høye grantrærne, møter med venner etc. Print noen av dem og lag album til folk.


Auds tips til alt du KAN:


Lage snømann, snøborg eller snøhytte. Akekonkurranse, skiløp. Grille pølser ute, ha varm kakao å drikke til.


Ringe noen som er ensomme eller syke. Handle for noen som ikke kommer seg på butikk