Sveriges nasjonalarena, som i dag heter Friends Arena, bytter offisielt navn til Strawberry Arena 12. juli 2024. Mange har et forhold til arenaen – enten de har grått av glede til favorittartistens vakre stemme eller heiet frem fotballaget sitt sammen med vennegjengen. Sterke følelser skal fortsette å fylle arenaen – uansett navnedrakt!

Strawberry Arena

Red Carpet

Få tilgang til eksklusive opplevelser og tilbud - året rundt.

I januar, under den årlige vinterkonferansen for ansatte, slapp Petter A. Stordalen nyheten om at Strawberry skal ta et nytt og spennende steg på sin reise. Den nåværende partneren Swedbanks avtale med arenaen gikk mot slutten, og Strawberry fikk tilbud om å bli ny navnepartner. For oss betyr dette en mulighet til å by på et enda større utvalg av opplevelser.


En møteplass for de store opplevelsene


Arenaen ligger i Solna, nord for Stockholm, og har gjennom mange år vært en møteplass der mennesker samles for å blant annet se favorittfotballspillerne sine skåre mål eller høre Taylor Swift synge sanger fra sitt nye album. Mange har også vært heldige tilskuere til et eller annet legendarisk show – eller flere.


People at concert_16_9 (updated)Strawberry Arena setter følelser i sving!


Arenaen er rett og slett en møteplass der mennesker kjenner på fellesskapsfølelse, samhold, glede og varme. Ja, det må være lov å si at dette er så mye mer enn bare en arena, noe som selvfølgelig videreføres etter at navnebyttet har funnet sted. De nervepirrende fotballkampene, de verdenskjente sangstemmene og de underholdende showene skal fortsette å fylle hvert areal av arenaen.


Hotell i nærheten av Strawberry Arena


Skal du til Stockholm for en konsert, fotballkamp eller et annet event på Strawberry Arena, og ikke vet hvor du skal bo? Da behøver du ikke lete lengre – du finner nemlig flere hotell i nærheten, to av dem vegg i vegg med arenaen!


Quality Hotel™ Friends (som bytter navn til Quality Hotel™ Strawberry Arena) ligger rett ved siden av og passer perfekt for deg som vil ha så lite gangavstand som mulig. Vil du heller ha en liten 2 minutters gåtur, finner du Comfort Hotel® Solna et steinkast bortenfor.


Superior room QH FriendsAlt ligger til rette for å la kveldens opplevelse fortsette inn i drømmeland på Quality Hotel™ Strawberry Arena, vegg-i-vegg med arenaen.


Comfort Hotel Solna standard room_16_9Denne sengen ligger bare en 2 minutters gåtur fra Strawberry Arena.


Om det frister å bo på hotell i Stockholm sentrum (hvor vi tilbyr flere hotell), er det lett som en plett å komme seg til arenaen – du sitter (eller står) 7 minutter på pendeltoget, og vips så er du på plass!


Få tilgang til masse eksklusive opplevelser


Psst…! Husk å booke hotell i god tid før store events, da. Vi bare nevner at arenaen har kapasitet for opptil 65.000 personer, og hotellrommene i nærheten er derfor veldig populære under store fotballkamper, konserter og events. Som medlem, med Red Carpet aktivert (helt gratis), får du tilgang til spennende og eksklusive events rundt om i hele Norden, både på Strawberry Arena og andre steder. Du får også tilgang til konsertbilletter og hotellrom til store events før alle andre. Og visste du at du alltid får Fast Track-inngang til arenaen – uansett hvor du har kjøpt billetter? Noe å vurdere, med andre ord!


People smiling_16_9Gå ut med et smil etter en fullkommen opplevelse på Strawberry Arena.


Velkommen til det som snart blir Strawberry Arena!

Red Carpet

Få tilgang til eksklusive opplevelser og tilbud - året rundt.