Hos oss er det møtet som er viktigst. Et møte mellom to kollegaer som gir nye impulser, eller møtet mellom hundre jobbkompiser som plutselig deler samme visjon.

View from rooftop bar and restaurant at Quality Hotel 33

Vi bryr oss om møtet mellom deg og oss. Vi bryr oss om øyeblikk som virkelig betyr noe.


På Quality Hotel får hver medarbeiders personlighet skinne, og det gjenspeiles i arbeidet vi gjør. Vi elsker å tilby det lille ekstra, slik at dere kan lene dere tilbake, være sammen og sette av tid til de små øyeblikkene i hverdagen, de som virkelig betyr noe. Våre 60+ hoteller i Norden er unike på hver sin måte, men felles for dem alle er den gode, varme atmosfæren og den personlige tilnærmingen til hver gjest. Det er nettopp det som gjør et besøk hos oss helt unikt.


Din suksess er vår suksess. Vårt mål er at du skal skinne som en stjerne etter et vellykket arrangement - uansett størrelse. Dine gjester er våre gjester, og vi lover å gjøre alt vi kan for at dere skal reise fra oss med minner så det monner, og med opplevelser som beriker.


Quality Hotel Conference people


Alltid på Quality Hotel


Vi vet at ingen gjester er like, ei heller en konferanse! Du skal både se og føle det på kroppen når du er på besøk hos oss. Derfor er det ikke tilfeldig at vi alltid tilbyr følgende:


Service-crew med glimt i øyet

Klar, ferdig... Ferdig! Vi fikset alt før du ankom. Vårt service- crew vil alltid sørge for at du blir godt ivaretatt på besøk hos oss. Det eneste du trenger å tenke på er hva du skal si!


Teknikk som lader deg opp, ikke ut

«Har vi en tekniker i salen?» Vi vet hvor irriterende det er når teknikken står i veien for taktikken. Du skal slippe å knote med ledninger med mindre konferansen din handler om nettopp det: å knote med ledninger. Vi sørger for at alt er på plass og i orden!


Møter som leker

En konferanse uten latter, er en konferanse uten minner. Vi tror at totalopplevelsen forsterkes av sosiale aktiviteter og hyggelige stunder sammen. Hva med å utfordre hverandre i shuffleboard? Eller dra samtalen enda litt lenger med FuelBox? Vi har flere spill og diverse morsomme aktiviteter på lur - hva enn som måtte passe deg og dine deltakere.
Det er lekende lett: kom som kollega, dra som kompis!


Myke pauser som får deg til å poppe

Drømmer du noen ganger tilbake til den tiden du kunnespise softis med hele ansiktet uten at noen brydde seg? Eller de gangene du trykket nesa inntil glasset på en popcornmaskin og ventet i spenning på et neste POP? Sånn er det å være konferansegjest hos oss! Hos oss kan du tappe din egen softis, så mye du bare vil, mens popcornmaskinen popper frydefullt ved siden av!


Q-Free check-in

Du lever i tiden, og forventer effektivitet - og effektivitet skal du få! Med Q-free check-in ligger romnøkkelen din klar når du kommer, du trenger ikke tenke på noe! Og DER var det gjort!


Pssssst! Mange av hotellene våre har mobile nøkler. Spør oss om hvilke og hvordan det fungerer - det er ganske kult!


Quality Hotel popcorn time


Fire enkle steg


En konferanse innebærer ofte mye planlegging og valg du må ta stilling til. Ikke fortvil, vi er her for å hjelpe deg på veien!


Med denne konferanseguiden tar vi deg gjennom en reise der målet er å skape en så vellykket og minnerik konferanse som mulig. Før vi går i gang, ber vi deg tenke litt på hva du ønsker å få ut av din konferanse her hos oss:  • Hva slags forventninger har du og dine deltakere?

  • Hva er viktig for dere?

  • Hvilke inntrykk skal deltakerne sitte igjen med etter endt konferanse?


Er du klar? Da fyrer vi løs! Her kommer fire enkle steg som skal hjelpe deg med å skreddersy dine behov og ønsker.


01


Hvor lenge vil dere bli?
Ingen konferanse er lik. Noen ganger trenger du kanskje bare et møterom i noen timer, mens andre ganger går konferansen over flere dager. Mulighetene er altså mange, og vi står alltid parat til å hjelpe deg!


02


Hva slags lokaler trenger dere?
La oss være ærlige: et møterom er ikke bare et møterom, eller hva? Formålet med møtet ditt styrer i stor grad både størrelsen på rommet, og hvilke oppsett som er best. Dette vet vi alt om, la oss hjelpe deg å finne ditt optimale alternativ!


03


Hva vil dere spise og drikke?
Energi ut, informasjon inn? Tror ikke det! Uten mat og drikke, duger konferansegjesten ikke. Det er viktig å fylle opp tanken med energi mens du fyller tankene med informasjon. Vi tror på hyppige og jevne pauser med påfyll av deilig mat og drikke som gir deg ny giv til å fortsette dagen! Det er ganske enkelt: energi inn, informasjon inn!


04


Hvordan vil dere sove?
Noen mennesker nyter egentid, andre får ikke nok av herlige diskusjoner om alt mellom himmel og jord som varer ut i de lange nattetimer. En ting er sikkert, vi vet alt om viktigheten av en god natts søvn! Vi hjelper deg med å finne et rom tilpasset dine ønsker og behov, enten du er en natteravn eller morgenfugl.


Quality Hotel Meetings talking group


Jo mer, jo bedre!


Konferanseopplevelser til nye høyder


Vent litt, det finnes mer! For at opplevelsen og oppholdet ditt her hos oss skal nå nye høyder, anbefaler vi deg å ta en titt på våre tilleggspakker: ekstra gøy, ekstra forberedt og ekstra godt.


Hver og en av dem skal være med på å løfte arrangementet ditt enda et hakk - tenna i tapeten (om du velger å ta dette bokstavelig, ber vi deg være varsom)!


Ekstra gøy:


Spenstig samhold!


Hvor høyt vil du klatre i jakten på nye høyder? Hva med femkamp i Q-Zone eller musikkquiz? Enda høyere? Hva med bygging av spaghettitårn? Hva med en shuffleboard-turnering, orientering, karaoke eller korte energizer-øvelser? Vi har masse erfaring, og vi elsker å dele dem! Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å skreddersy arrangementet ditt, slik at du kan overraske og more gjestene dine litt ekstra.


Inspirerende forslag til underholdningen!


Har du ikke gjort klar vitsene til stand-up-settet ditt? Ta det helt med ro. Noen ganger er det deilig å la andre gjøre jobben for deg. Spør oss om tips til underholdning eller inspirerende forelesere for det siste, avgjørende kicket! Gjennom vår samarbeidspartner kan vi garantere inspirasjon - og sikre at den som ler sist, ler best.


Quality Hotel Shuffleboard
*Pssssst! Visste du at de fleste av våre hotell har shuffleboard? Det er gratis og gir garantert topp stemning. *


Ekstra forberedt:


Vår stil!


Vi leker ikke konferanse-eksperter. Eller jo, det gjør vi! Ved kjøp av dette kitet får du muligheten til å overraske gjestene dine med alt de måtte trenge til konferansen, så de slipper å tenke på noe annet enn det faglige innholdet! Slikt blir det gode minner av!


Quality Hotel Conference kit


Din stil!


La oss være ærlige: alt ser mye bedre ut med et personlig preg over det hele. Som firmaets egen logo, for eksempel. Ved kjøp av dette kitet, hjelper vi deg med å forvandle alt til din stil! Det trenger ikke være så komplisert, sender du oss logo og teksten du vil ha, tar vi oss av resten!


Quality Hotel Conference-kit your style


Ekstra godt:


Vi hjelper dere gjennom arbeidsdagen med noe sprøtt, salt og leskende kaldt. Overrask kollegene dine med en av disse fire deilige pakkene som kan kjøpes til møterommet eller settes på hotellrommene etter en lang arbeidsdag.


Quality Hotel Conference add ons
Her kan du lese mer og booke dine neste konferanse hos Quality Hotel!