Det visste du kanskje ikke, at det var på Mastemyrs grønne enger og industriområde, at Petter A. Stordalen bestemte hvor byen skulle ligge. Eller hotellene, da. Alt startet på hotellet som i sin tid het Quality Hotel Mastemyr og som nå i nyrenovert form heter Quality Hotel Entry. Selv skulle han gjerne sett at de klinte til og bygde ut i samme slengen.

Petter A. Stordalen med Shabana Rehman på åpningsfesten til Quality Hotel Entry. (Bilde: Eskil Bjørshol)

Fornyelse eller forvitring

– Det optimale i mine øyne hadde vært å bygd ut fra 155 rom til kanskje 300. Det er ambisjonen vi har for Quality Hotel™. Men vi har en svær tomt og mange muligheter. Nå får jeg dessuten med en ny investor og da kan vi kanskje begynne å tenke på hvordan vi kan bygge ut Mastemyr. Det er en spennende tanke, fortsetter han. For er det én ting han er klokkeklar på, så er det at man har to alternativ i hotellbransjen: Fornyelse eller forvitring. Du kan kanskje tenke deg hva Stordalen foretrekker?

Quality Hotel Entry

Kunst på plass i den nye lobbyen

Nyrenovert Superior dobbeltrom

Kultur bygger hotell

– Kultur er det som har bygd Strawberry. Og det var egentlig her på Mastemyr det startet og det var her hovedkontoret lå. Det er det kanskje ikke så mange som vet. Men her satt hele toppgjengen vår, begynner han.

– Ja, vi bygger gigantprosjekter i Stockholm og Malmö og renoverer hele kvartaler i København og Oslo. I tillegg er vi med og redder verden med Unicef. Likevel satser vi som aldri før i Oppegård. Hvorfor det spør du? Jo, fordi du har kun to valg. Enten så må du ta det «all the way» som vi har gjort her nå, eller så må du gå ut av det. Her på Mastemyr er du rett utenfor Oslo og har muligheten for å nå et enormt publikum, kjører han på i velkjent stil.

Vil du oppleve Quality Hotel™ Entry, hotellet ved inngangen til Oslo, kan du lese mer her.

Artikkelen i sin helhet, skrevet av Eskil Bjørshol for OAvis.no finner du her.