Nå kan du booke møterom online på et utvalg av hotellene våre. Du kan se 360-bilder, spesifikke romdetaljer og skreddersy møterommet etter dine behov. Hvordan funker det? Les vår guide til Book a meeting her!

conference, meeting room, successful meeting, man

Det er mange fordeler med å booke møterom online. I Book a meeting kan du blant annet se pris og tilgjengelighet for et spesifikt konferanserom, se 360-bilder, bestemme møblering, bestille mat og betale for møterommet. Følg disse enkle stegene, så får du se at det å booke møterom aldri har vært enklere.


1. Gå inn på Book a meeting og legg inn dato, tid, hvor lenge møtet skal vare og antall deltakere. Trykk på “Søk”. Da vil du få opp de hotellene som har et tilgjengelig møterom som matcher dine ønsker.


the-latin-quarters-clarion-hotel-the-hubHva med et møte på Clarion Hotel® The Hub?


2. Trykk på et av hotellene som du er interessert i. På kartet ser du hvor hotellene ligger. De hotellene det står “Bestill direkte” på har møterom som du kan booke og betale for med en gang. De andre har rom som kan bookes ved å sende forespørsel.


3. Nå ser du de rommene som er tilgjengelig på hotellet du valgte. Her kan du se bilder, pris og du kan velge hvordan rommet skal være møblert. Trykk på “Vis detaljer” på et av møterommene for å lese mer om hva slags utstyr som er inkludert eller som er mulig å leie. Når du har bestemt deg for et møterom trykker du på “Velg”. Lengre ned på siden kan du lese mer om hva hotellet i sin helhet har å tilby.


4. Neste steg er å legge inn kontaktopplysningene dine, som navn på selskap og arrangør. Her får du også et sammendrag av bookingen din.


5. Under “Tilleggsprodukter” kan du velge å bestille mat og drikke. Kanskje det ville smakt med lunsj og ettermiddagskaffe? Her velger du også tidspunkt for når dere ønsker å få maten, og hvor mange som skal spise. Prisen på kalaset dukker opp og så er det mulig å betale med en gang. Om du har noen spesielle ønsker, skriver du det i feltet under “Ytterligere informasjon”.


6. Er det behov for overnatting? Flaks at møterommet ligger i et hotell, da! Du legger bare inn hvor mange enkelt- og dobbeltrom som trengs. En forespørsel sendes til hotellet som kontakter deg med pris, så kan du velge å akseptere eller ei.


superior-room-quality-hotel-river-station Sov godt i et superiorrom på Quality Hotel™ River Station.


7. Nå er du så godt som ferdig. Dersom du har en rabattkode, skriver du inn den nå. Velg deretter hvordan du vil betale. Du kan velge å gjøre det med kredittkort eller på hotellet. Trykk så på “Book”.


8. Nå får du en e-post så vi får bekreftet at du har oppgitt riktig e-postadresse. Kopier bekreftelseskoden og lim den inn på nettsiden. Har du ikke fått e-post? Trykk på “Send på nytt”. Dette må kun gjøres første gang du bruker tjenesten.


9. Neste og siste steget er å legge inn kortopplysninger og betale, med mindre du har valgt å betale på hotellet.


10. Nå er du gjennom! Snart får du en e-post med bekreftelse og alle bookingopplysningene dine.
Greit å vite


Jeg vil gjøre noen endringer i bookingen min, hvordan gjør jeg det? Dersom du vil endre antall matbestillinger, antall deltakere, dato, tid og lignende, kan du kontakte hotellet direkte på siden via meldingsfeltet i bookingen din. Du kan også avbestille møterommet online.


Koster det noe å gjøre endringer eller avbestille møterommet? Du kan kansellere kostnadsfritt opptil 12 timer etter at du har gjennomført bookingen. Deretter er det ulikt gebyr avhengig av hvor lenge det er igjen til dagen for arrangementet. Dette gjelder også mat og drikke. Les mer i avtalen her.


Hvordan vet jeg om jeg fikk booket hotellrom? Hotellet tar kontakt med deg og gir beskjed enten de hadde rom eller ikke. Da gir de også et prisforslag. Så kan du velge om du vil akseptere.


Hvordan betaler jeg? Når du booker direkte online kan du velge å enten betale med en gang eller på hotellet. Begge deler gjøres med kredittkort. Når du sender en forespørsel om møterom, skjer betalingen via faktura eller med kredittkort på hotellet.