Møt Paola, concierge på Comfort Hotel Vesterbro i København. Hun vet alt om hvordan det er å besøke en ny by, og at det ikke alltid er like lett å finne de bortgjemte perlene. Derfor skal noen av Strawberrys ansatte hjelpe deg i tida framover, ved å gi deg sine beste lokale tips og triks. Først ut: Paolas favorittsted: Café Kalaset.

Paola: *”Café Kalaset er en av de stedene du bare må besøke når du er i København, hvis du leter etter en fristende frokost. Sørg for å smake deres spesialitet, nemlig pannekaker! Myke og velsmakende, pannekakene kommer i mange ulike utgaver, og min favoritt er blåbærpannekakene med lønnesirup. Ved siden av liker jeg å ha husets deilige eggerøre og en god kopp kaffe. *


De tilbyr også større måltider, som brunsjtallerkener og burgere. Kalaset ligger midt i sentrum, kun fem minutter å gå fra Nørreport stasjon, nærmere bestemt i Vendersgade 16. De retro møblene, stearinlysene og de skjønne, gamle radioene på veggen skaper en herlig atmosfære, og har nok en stor del av æren for at stedet er så populært blant de lokale.”


20141201_135807Paola koser seg med blåbærpannekaker på Café Kalaset.


Så nå vet du hvor du skal gå neste gang du er i København og kjenner suget etter hjemmelagde pannekaker. Hils på Paola og besøk Kalaset. Del gjerne opplevelsen din med oss ved å bruke emneknaggen #nordicbound på Instagram.


*Toppbilde fra Kalasets Facebook-side.