Medlemskap

Bar & restaurant

Norden møter Sentraleuropa på NÒR – byens nye restaurantkonsept

Med det ene benet i Nordens mathistorie og det andre i moderne sentraleuropeisk matkultur, har det nye konseptet NÒR gjort sin entré på restaurantscenen. Velg og vrak fra en fantastisk à la carte-meny, eller la kokken bestemme – kanskje blir du nyforelsket i en gammel klassiker? Men først, la oss fortelle mer om byens (eller rettere sagt: flere byers) nye restaurantperle.

Two friends having dinner by the bar at restaurant NÒR.
 • Du vet den følelsen man får på fredager? Når nysgjerrighet, spenning og forventning bobler i kroppen.

 • Det er ingen fremmed følelse når du besøker vårt nye restaurantkonsept NÒR, uansett om det er fredag eller ikke.

 • Her serveres våre mest velkjente klassikere, krydret med en stor dose mot, i en levente og fartsfylt atmosfære.

 • Har du ikke allerede fredagsfølelsen når du kommer hit, ja... da fikser vi det raskt!

En hyllest til den nordiske kokkekunsten

På brasseriet NÒR kan du forvente deg det beste fra to tidsepoker. Her møtes du av en meny full av klassiske, nordiske retter laget på et nytt og moderne vis. Kombinasjonen av nordisk kokkekunst og nye sentraleuropeiske smaker gjør NÒR til en helt unik matopplevelse. Kanskje får du smake på en ny versjon av Toast Pelle Janzon? Eller hvorfor ikke overraske smaksløkene med uventede og spennende kombinasjoner, som for eksempel rødbeter, bringebær og lakris - alt på én og samme tallerken? Her spiller råvarene hovedrollen. Menyene har sitt opphav i nordiske skog og mark, og speiler sesongens råvarer."Mat og drikke er utrolig viktig når reisende velger hotell og når lokalbefolkningen bestemmer seg for å ta et hotell til sine hjerter. Inspirasjonen til NÒR kommer fra gjestene og deres ønsker, men med en touch av mattrender som vi ser er voksende verden over. Her kommer det bærekraftige og lokalproduserte inn, sier Fredrik Blomberg, SVP Food & Beverage Strawberry.Har du vanskeligheter med å velge fra en à la carte-meny og liker å teste nye ting, kan du lene deg tilbake og la kokken bestemme. På noen av våre restauranter kan du nemlig velge Chef's Choice, som inkluderer forrett, hovedrett og dessert - alle nøye utvalgt og varsomt komponert av kokken.

Colorful drink at restaurant NÒR.
 • Stort utvalg av vin og spennende cocktails

  Rettene får selskap av et bredt europeisk vinsortiment som tar deg med på en inspirerende smaksreise, uansett om du velger å kombinere maten med en avstikker til Frankrike, Italia, Spania eller Tyskland.

 • Det er bare å spørre om hjelp fra serverinspersonalet vårt - de vet alt om hvilke retter som passer best til hvilken vin.

 • Er du ingen vinfantast, trenger du ikke uroe deg. NÒR er eksperter på cocktails. Her får du servert noen av verdens beste cocktails, og selvfølgelig er disse laget på nordiske ingredienser.

 • For deg som ønsker et alkoholfritt alternativ, gjør de seg minst like godt som mocktails.

Feiringer, afterwork og alt imellom


Matopplevelsen strekker seg lengre enn tallerkenen din. Din andre stue? Ja, det er en klokkeren beskrivelse av restaurantkonseptet. Her er du velkommen når som helst, uansett anledning. Enten du vil komme forbi sammen med kollegene for noe godt i glasset, feire noe spesielt med nære og kjære, eller innlede helgens festligheter, er NÒR et utmerket valg.

Colorful food served at restaurant NÒR.
 • Her møtes du av en uformell atmosfære og levende stemning som gir fredagsfølelsen på hvilken som helst dag.

 • Både menyen og omgivelsene gjør rett og slett restauranten til en perfekt plass for alle type møter, alle aldre og alle smakspreferanser.

 • Velkommen til NÒR!

Her finner du NÒR

I dag finner du NÒR på følgende steder:
NÒR finnes i dag på sju destinasjoner i Sverige. Nå ser vi frem til å se NÒR utvikles og ta varemerket videre til flere destinasjoner i fremtiden", sier Fredrik Blomberg, SVP Food & Beverage Strawberry.


Beetroot dish at restaurant NÒR.Table setting at restaurant NÒR at Quality Hotel™ Match in Jönköping.Cosy table setting at restaurant NÒR.Colorful fish dish at restaurant NÒR.

Opplev mer

Restauranter og barer

Nyeste innlegg