Medlemskap
People hanging out by the pool at spa hotel Selma Spa in Sunne.

Herlige spa i Sunne

Ved Fryken i Värmland finner du Sunne – en liten perle som ligger i vakker natur med mange opplevelser, eventyr og attraksjoner rett rundt hjørnet. Men det er også plass til å slappe av. Du finner nemlig mange herlige spaopplevelser hvor du kan gi kropp og sjel et avbrudd fra hverdagen.

Basseng, badstue eller sparituale?

Dersom du besøker Sunne og har brukt dagen på fotturer, ski, shopping eller bare ruslet rundt i byen, kan det være fint å avslutte med noe avslappende og beroligende. Et spabesøk er et utmerket alternativ som øyeblikkelig vil hjelpe deg med å slappe av og lade opp energien igjen. Og avhengig av hva du liker og ønsker for å slappe av, kan du velge mellom flere spaopplevelser! Slapp av i et varmt basseng, bad i badstuen eller gjennomfør et sparituale.

Forleng opplevelsen på et spahotell

Du som ønsker å gå all in og forvandle sparitualet til en hel helg, kan bestille rom på et koselig spahotell. Selma Spa i Sunne er for eksempel et utmerket alternativ når du både vil bo bra samt begynne eller avslutte dagen med et deilig spaopphold. Der finner du badstue og flere bad både innendørs og utendørs, slik at du selv kan velge om du vil hoppe ned i rykende varme kilder eller avkjølende infinity-basseng.

Sunne

Spa og velvære

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage