Medlemskap
View of the rooftop pool at Avalon in Gothenburg.

Inspirasjon, design og deilige bad på Avalon

Avalon Hotel ligger i hjertet av Göteborg. Her møtes du av en oase av design og inspirasjon. Beliggenheten i sentrum gjør det enkelt å utforske byens utvalg av restauranter, kultur, shopping og fornøyelser – eller bare nyte den luksuriøse takterrassen. Ta en dukkert i bassenget og se på omgivelsene.

Takbasseng i ekte feng shui-ånd

Dersom du besøker Göteborg fra mai til september, har du som gjest fri tilgang til hotellets takterrasse med basseng på dagtid. Bassenget er kledd i mosaikk og prydes av et belte av 24 karat gull, som ifølge feng-shui-læren skal bringe deg velstand og lykke. Det holder en behagelig temperatur på 28 grader, en del svever dessuten fritt og kan ses fra Kungsportsplatsen.

Avslutt dagen med stil

Uansett om du besøker Göteborg med venner, familie, kolleger eller din kjære kommer Avalon Hotel til å tilby en inspirerende og behagelig opplevelse. Etter en dag med å utforske er det deilig å kunne svøpe seg inn i morgenkåpen og tre i tøflene som er på rommet. Deretter tar du heisen opp til takterrassen der bassenget, solsengene og parasollen venter. Lyst på noe godt å drikke? Bestill fra personalet på stedet eller fra baren på bakkeplan, så kommer de opp med bestillingen din!

Champagne by the pool at Avalon in Gothenburg.Exterior of Avalon in Gothenburg.

Takbasseng

Gøteborg

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

  • locationPinAdresse
    Kungstorget 9, 411 17 Göteborg
  • contactPhoneTelefon
    +46 31 751 02 00
  • emailContactE-post
    info@avalonhotel.se