Medlemskap
Sea view in Langesund in the Norwegian archipelago.

Skjærgårdsidyllen Langesund i Sør-Norge

I koselige Langesund kan du nyte fantastisk natur. Vandre i grøntområdene, bade i havet, spasere i byens lille sentrum og handle i små spesialbutikker. Det er rett og slett en ekte perle for både store og små. Etter en dag med morsomme opplevelser er det deilig å roe ned og slappe av på hotellet.

Flotte innendørs- og utendørsbad

Visst er det fantastisk med saltbading i sjøen, men noen ganger lokker et boblebad mer med det varme, deilige vannet sitt. Detter et ekstra preg på livet! I Langesund trenger du ikke velge. Her kan du nyte bademuligheter både innendørs og utendørs. Du kan komme hit for litt sårt tiltrengt alenetid, på en romantisk helg med din kjære, sammen med hele familien eller for et hyggelig kickoff med jobben.

Skjærgårdshotell for både voksne og barn

Hvorfor ikke bestille en ferie eller en helg på vakre Quality Hotel™ Skjærgården som ligger midt ute i den vakre skjærgården. Et besøk i den fantastiske Badeparken med bassenger, fossefall og sklier, men også varme og komfortable boblebad er en perfekt oppladning før kveldens restaurantbesøk. Fra hotellet kan du nyte fantastisk utsikt over skjærgården og vannet.

Langesund

Spa og velvære

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage