Medlemskap
Water park

Opplev tropisk varme og palmer i Fredrikshavn

Velkommen til Quality Hotel™ The Reefs badeland i Fredrikshavn. Kjenn den tropiske varmen og opplev alle de ulike bassengene – her finnes det noe for hele familien. Badeparken er inkludert i prisen for alle hotellgjester.

Eventyr i tropisk klima

Synes du Karibien er for langt unna? Vi har løsningen for deg. Du trenger ikke dra lenger enn til Quality Hotel The Reef i Frederikshavn i Nord-Danmark for å føle tropisk varme. Her ligger badelandet du bare må besøke, hvor hele familien kan nyte varme bad, palmer, steiner og kvitrende fugler – hele året! Og vet du hva? Bor du på Quality Hotel The Reef, er inngangen til det tropiske badelandet inkludert i romprisen.

Bassenger for hele familien

Det er ikke bare ett basseng i badelandet, men totalt 10 bassenger hvor du kan velge din favoritt. Blir det den hemmelige jungelelven som slynger seg gjennom hele badelandet? Eller det store bølgebassenget, Thunder Bay, hvor du kan føle hvordan det er å være i en tropisk storm? Badelandet har noe for hele familien – store og små. Du kan også bruke utendørsbassenget ved soldekket, og du kommer deg bare hit hvis du svømmer gjennom den underjordiske kanalen.

BadelandWater tank , water parkWaterpark, pool, spa

• Bor du ikke på hotellet? Da kan du booke besøket ditt her.


• Sulten? Kaféen er åpen torsdag - søndag, og alle dager i sommermånedene.