strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Indoor pool at the spa of Clarion Hotel Copenhagen Airport.

Please note that the Ni’mat Spa will close on 30 April

Avslappende spadager på Ni'mat Spa i København

Book nå

Ni'mat Spa er det største og eldste spaet i København. Spaet er også svært verdsatt av både turister og lokalbefolkningen! Enten du vil unne deg en rask, men avslappende ansiktsbehandling eller tilbringe en hel helg med luksuriøse spaaktiviteter, kan du regne med suksess på Ni'mat Spa.

Spa ved Kastrup og sentrum av hovedstaden

Ni'mat Spa har to forskjellige fasiliteter på praktiske adresser i den danske hovedstaden. Dersom du flyr fra flyplassen i København og ønsker å slappe av før reisen, passer det perfekt å svinge innom spaet på Clarion Hotel® Copenhagen Airport. Ni'mat Spa har imidlertid også spa sentralt i København, slik at du kan nyte byens mange muligheter og deretter avslutte dagen med en luksuriøs massasje eller ansiktsbehandling.

Nyt førsteklasses spabehandlinger

Dyptgående ryggmassasje, avslappende ansiktsbehandling eller kanskje bare en avslappende dukkert? På Ni'mat Spa er det aktiviteter for alle preferanser. Saltvannsbassenget gir en fantastisk følelse av vektløshet og er perfekt for de som vil slappe av i godt selskap. Du kan også nyte spaets aromadampbad eller en rolig stund i salongområdet.

Please note that the Ni’mat Spa will close on 30 April

Lounge chairs by the pool at the spa of Clarion Hotel Copenhagen Airport.Massage in the spa at Clarion Hotel Copenhagen Airport.

Spa

København

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Copenhagen Airport, Ellehammersvej 20, 2770 Kastrup
 • contactPhoneTelefon
  45 32 501 501
 • emailContactE-post
  reservations.cph@strawberry.dk
 • calendarBooking
  Book nå
 • Kort om Ni'mat

  • Tilgang til spaet er ikke inkludert i romprisen.