Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hvordan jobber vi med mangfold?

Vi er til sammen 16 500 medarbeidere fra 170 forskjellige land. Uansett hvor lang erfaring du har, hvor du er i livet, hvilken bakgrunn du har eller hvem du elsker, så finnes det en plass i Strawberry.

Mangfoldsrådet

Omfavne mangfold - for et bedre liv og fremtid.

For at våre ansatte skal føle seg sett og hørt, må vi lytte til deg. Derfor startet vi i 2023 et internt mangfoldsråd for å ta strategiske beslutninger og gi tilbakemelding på hvordan vi kan gjøre organisasjonen vår bedre!

Rådet består av en blandet gruppe av ulike nasjonaliteter, aldre, kjønn, bakgrunn og funksjonsvariasjoner. Dette vil hjelpe oss å være i forkant av utviklingen. Men også for å skape arbeidsplasser som virkelig reflekterer mangfoldet som finnes i samfunnet vi opererer i.

Om mångfaldsrådet
Strawberry er stolt sponsor til Pride

Vi er stolte over å være en av hovedsponsorene til Pride

Opplev Pride i Norden. For oss er alles likeverd er selvfølge, derfor sponser vi Pride i Norden. Opplev Pride med oss i Oslo, Stockholm, Göteborg, København og Helsinki og i flere andre byer der vi holder til. Se alt om Pridefestivalene, paradene, viktige hendelser og les Petter A. Stordalens ord om hvorfor Strawberry sponser Pride!

Les alt om Pride
Samarbeid med Samhall

Rekrutteringsutfordringen

Vi har siden 2015 hatt et nasjonalt samarbeid med Samhall i Sverige. Samhalls oppdrag er å skape utviklende arbeid for personer med ulike funksjonsnedsettinger. Deres medarbeidere er ofte mennesker som har stått utenfor arbeidsmarkedet, men gjennom Samhall blir deres egne forutsetninger matchet til rett jobb. Strawberry bidrar med praksisplasser samt rekruttering av nye medarbeidere via Samhall.

I 2017 tok vi del i Samhalls "Rekrutteringsutfordring", der vi håper på å rekruttere et større antall nye medarbeidere.

Kokkeprosjektet Kjøkkenveien

Jobbsøkere får en ny sjanse på våre hotellkjøkken

Vi er en bedrift som elsker å tenke nytt! Med inspirasjon fra et svensk prosjekt startet vi våren 2016 et samarbeid med NAV og Folkeuniversitetet Sør-Øst. Kandidatene var jobbsøkende hos NAV og etter seks måneder med teoretisk og praktisk opplæring, var de klare for å jobbe som kjøkkenassistenter. 50 % av deltakerne fikk jobbtilbud etter prosjektet. Vi har flere prosjekt rundt om i Sverige der arbeidsløse får en kokkeutdanning via Sveriges svar på NAV, Arbetsförmedlingen, eller i kommunen. Vi bidrar med praksisplasser og praktisk trening innen yrket og bransjen. Ca. 30 % får jobb hos oss etter endt opplæring.

Les mer og se film om Kjøkkenveien hos NAV
Ringer i Vannet

Rekruttering med et bredere blikk

Vi samarbeider med Ringer i Vannet, en rekrutteringsstrategi i regi av Næringslivets Hovedorganisasjon, NHO. Samarbeidet styrker bedriftens arbeid med å hjelpe personer som har falt utenfor arbeidslivet. Det kan være personer med fysiske eller psykiske plager eller folk som ikke har det like lett som andre. Avtalen med Ringer i Vannet er etablert på mange av våre hotell, og vi ser at rekrutteringsstrategien fungerer.

En arbeidsplass for alle

Utmerket som Sveriges mest LGBT-vennlige arbeidsplass

I 2016 ble Nordic Choice Hotels (nå Strawberry) kåret til Sveriges mest LGBT-vennlige arbeidsplass. Dette takket være vært ambisiøse arbeid for likestilling og muligheter, uansett seksuell legning, kjønnsidentitet og kjønnsutrykk. Prisen ble utdelt av Unionen som siden 2011 har delt ut Unionens LGBT-pris.

På bilde ser vi Ann EkengrenPeople & Culture Manager Sweden & Finland, Susanna Ståhl, Director of Operation Sweden & Denmark Quality Hotels og Jessica Castegren, Head of Marketing & Communication, Clarion Hotel, ta imot utmerkelsen. 

Talentjakt på Clarion

Talent står ikke skrevet på papir

Vi tror på at god service ikke alltid handler om en fantastisk CV eller mange års erfaring, men om personlighet og kreativitet i møte med våre gjester og besøkende. Clarion Hotel har arrangert flere talentjakter der alle som vil, med eller uten erfaring, får muligheten til å komme på en audition og vise hva de er gode for på to minutter. På disse to minuttene får man gjøre en kort presentasjon om seg selv, sine verdier, merritter og talenter og hvorfor man er rett person for jobben. Alle er hjertelig velkommen!

Vil du vite mer?

WeCare er vårt arbeid med samfunnsansvar

Vil du vite mer om hvilke andre områder det satses stort på i Strawberry?

Til WeCare-startsiden
3.2.8.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.