MedlemskapMine bookingerKundeservice
Fries and mussles being served at restaurant The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

Vellagede retter på Växjös The Social Bar & Bistro

Herlige smaker og koselig atmosfære sentralt i Växjö! Tilbring tid sammen med familie og venner i varme, sosiale omgivelser, og nyt en meny som er full av klassiske bistroretter med en moderne vri – velkommen til The Social Bar & Bistro.

Noe for alle smaksløker

Den varierende menyen på The Social Royal Corner har noe som passer for alle, til og med den kresne. Om du kommer for en smakfull treretters middag, kan menyen friste med klassiske bistroretter med en moderne vri. Hva med en god pasta eller en saftig hamburger, og en søt avslutning som prikken over i'en? De velkomponerte rettene får selskap av et bredt sortiment av viner og ølsorter. Velkommen til The Social Bar & Bistro.

Naturlig møteplass

The Social Royal Corner finner du i første etasje på hotellet Quality Hotel™ Royal Corner i enden av gågaten, midt i Växjö sentrum. Her er du velkommen inn i en trivelig, avslappende atmosfære som passer til alle anledninger. Maten og drikken, sammen med den sjarmerende stemningen, gjør The Social Bar & Bistro til en naturlig møteplass for både lokale og tilreisende.

The Social Bar & Bistro

Table setting at restaurant The Social Bar & Bistro at Quality Hotel Royal Corner.Schnitzel and fries at restaurant The Social Bar & Bistro.

The Social Royal Corner

Växjö

Meny

Åpningstider

  • Mandag – fredag: 11:30 – 13:30 (Lunsj)
  • Mandag – torsdag: 17:30 – 21:30 (kjøkkenet stenger 21:00)
  • Fredag & lørdag: 17:00 – 22:30 (kjøkkenet stenger 21:30)

Åpningstider i julen:

  • 24.-26. desember: Stengt
  • 27.-30. desember: Bar åpen 14:00 - 00:00 (kjøkken stengt)
    1. desember: Bar åpen 16:00 - 00:00 (kjøkken stengt)
    1. januar: Stengt