Medlemskap
Colorful interior design at Guilty Pleasure, Clarion Hotel Winn, Umeå.

Eksotiske smaker på Guilty Pleasure Café i Umeå

Gjør en hvilken som helst dag til en fredag! Unn deg litt luksus i hverdagen og tilbring tid med venner og familie i vibrerende og stemningsfulle omgivelser. Enkelt og av høy kvalitet – velkommen til Guilty Pleasure i Umeå.

Brunsj, cocktailer eller en treretters

På Guilty Pleasure Café kan du velge og vrake blant restaurantens brunsjfavoritter, starte kveldens festligheter med spennende drinker eller nyte en treretters middag i godt selskap. Velkommen til en unik opplevelse hvor den varierte menyen holder smaksløkene dine på tå hev. Pizza, pasta eller en frisk salat, og noe søtt å avslutte kvelden med – her finnes det noe for enhver smak.

Uteservering og en vibrerende stemning

Om sommeren åpner restauranten dørene til uteserveringen, hvor du kan nyte solen og noe godt i glasset. Avkjøl deg med noen av restaurantens fargerike og eksotiske Guilty Classics, eller varm deg med en kopp kaffe eller te fra Tehörnan. Sett deg til rette og la restaurantens vibrerende stemning i lune og avslappende omgivelser gi deg en pause fra hverdagens bekymringer. Velkommen til Guilty Pleasure Café.

Bar at Guilty Pleasure Café in Umeå.Tables and chairs at Guilty Pleasure Café in Umeå, at Clarion Hotel Winn.

Guilty Pleasure

Umeå

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.