Medlemskap
Table setting at restaurant The Social Bar & Bistro Arlanda.

The Social Bar & Bistro

Smakfulle bistroretter rett ved Arlanda lufthavn

Deilige retter, et bredt utvalg av drikke. og en sosial og koselig atmosfære som inviterer til trivelige middager sammen med venner, familie eller kollegaer. Velkommen til The Social Bar & Bistro – uansett anledning.

Bistroretter på en moderne måte

The Social Bar & Bistro tilbyr smakfulle, klassiske bistroretter med et moderne tilsnitt, bare et steinkast unna Stockholm lufthavn, Arlanda. Restauranten ligger i hjertet av hotellet Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal og tilbyr en himmelsk utsikt over rullebanen, fra 12 etasje. Blir du værende for en treretters middag, kan du oppleve den fantastiske solnedgangen som kan sees i horisonten hver kveld, samtidig som du koser deg med en saftig hamburger, en god pastarett eller en frisk salat.

Skandinavias beste møteplass

The Social Bar & Bistro er den perfekte møteplass for enhver anledning. Her kan man enkelt møtes for å nyte et godt måltid, enten du skal treffe venner som er på reisefot eller er ute etter en god matbit før eller etter flyvningen. Restauranten er en populær destinasjon for både reisende og folk som bor i nærområdet. Sett deg til rette i en avslappet og sosial atmosfære og nyt vellagede retter akkompagnert av en kald øl, vin fra alle verdenshjørner, eller et alkoholfritt alternativ.

The Social Bar & Bistro

Table setting at restaurant The Social Bar & Bistro Arlanda.Pasta dish at The Social Bar & Bistro.

The Social Arlanda

Stockholm

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

 • Mandag - Søndag

  17:00 - 00:00

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Tornvägen 2, 190 45 Stockholm-Arlanda
 • contactPhoneTelefon
  +46 8 444 18 00
 • emailContactE-post
  arlanda@socialbarbistro.se
 • calendarBooking
  Book nå