Medlemskap
The view from restaurant Brasserie Waterfront in Gothenburg.

Brasserie Waterfront – restaurant ved elva

Rett ved siden av Göta Älv i bydelen Majorna i Göteborg finner du Brasserie Waterfront. Her kan du nyte en spennende øl fra deres porterskap og en godt tilberedt middag sammen med familie og venner.

Restaurant og bar med havutsikt

Til Brasserie Waterfront kan du komme for en god lunsj eller middag med fantastisk utsikt over Älvsborgsbron og havet. Her møtes både ferierende og gøteborgere for å spise et velsmakende måltid eller for å invitere til storslåtte fester. Ved store private arrangementer er det mulig å sitte hver for seg, enten på restaurantens glassveranda eller i en stor festsal. For en litt ekstra fredagsfølelse er du velkommen til å feire helgen med afterwrok-priser i baren.

Ølkultur på Brasserie Waterfront

Er du glad i øl, har du kommet til rett sted – det sitter nemlig i veggene. For over to hundre år siden ble den første porteren brygget i lokalene som nå er Brasserie Waterfront. Siden den gang har restauranten utvidet sortimentet med øl fra hele verden, med fokus på mørkt øl. Det er tross alt deres arv! Velkommen til Brasserie Waterfront for å drikke godt øl på rett sted og med vakker utsikt.

Fish dish at restaurant Brasserie Waterfront in Gothenburg.Relaxed atmosphere at restaurant Brasserie Waterfront in Gothenburg.

Brasserie Waterfront

Gøteborg

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Adolf Edelsvärds gata 10, 414 51 Göteborg
 • contactPhoneTelefon
  +46 31 720 22 00
 • emailContactE-post
  q.waterfront@strawberry.se
 • calendarBooking
  Book nå