MedlemskapMine bookingerKundeservice
Two chefs plating at Restaurant Niesti at Copperhil Mountain Lodge in Åre.

Copperhill Mountain Lodge

Restaurant Niesti – smak av Åre på Copperhill Mountain Lodge

Book nå

Velkommen til en unik matopplevelse med storslagen utsikt utover Åres vakre natur. Still sulten etter noen timer i skibakken eller en lang fottur i fjellet – velkommen til Copperhill Mountain Lodge.

Sesongbetont meny

Restauranten på Copperhill Mountain Lodge avspeiler kjærligheten til stedets historie og til tradisjonelt håndverk. Her møtes du av en sesongbetont meny som er basert på naturlige ingredienser, og som hyller klassiske nordiske retter. Restauranten preges av en bærekraftig matfilosofi, dermed kan du velge og vrake fra menyen, med god samvittighet. Sett deg til rette og nyt vellagede retter i avslappende og trivelige omgivelser etter en eventyrrik dag i fjellet.

Årefjellene på en tallerken

Restaurantens omgivelser er inspirasjonen til rettene som serveres. Menyens vellagede retter tilberedes med bærekraftig produserte råvarer, gjerne fra skogene, engene og vannene i området. Du får rett og slett et stykke Åre på tallerkenen din, og er du ekstra svak for vilt, eller fersk fisk fra hav og ferskvann, da er det hit du skal! Det finnes naturligvis også vegetarianske alternativer. Ta med familie og venner og opplev en ekte følelse av Åre. Velkommen til Copperhill Mountain Lodge.

Copperhill Mountain Lodge

Tables at the cosy restuarant Niesti at Coperhill Mountain Lodge in Åre.

Åre

Restaurang Niesti

Meny

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Björnen Copperhill 62, 837 97 Åre
 • contactPhoneTelefon
  +46 647 143 00
 • emailContactE-post
  info@copperhill.se
 • calendarBordreservasjon
  Book nå