Medlemskap
Fireside, a cosy lobby bar with comfortable chairs and sofas at Copperhill Mountain Lodge in Åre.

Stemningsfullt på Åres koseligste bar

Ta en pause fra eventyrene dine i Åre, og ta deg et øyeblikk til å nyte de vakre omgivelsene med noe godt i glasset. Velkommen inn til en avslappet og trivelig stemning på Fireside.

Mat og drikke nær skibakken

Sett deg tilbake i en god lenestol og ta deg en pause fra hverdagens bekymringer. På baren Fireside kan du velge i et fantastisk utvalg av kalde, forfriskende drinker med spennende smakskombinasjoner, eller du kan varme deg med et av de varme alternativene. Skulle du bli sulten, løser dette problemet seg raskt! Baren serverer nemlig også mat i ren jemtlandsk ånd. Nyt god mat og godt drikke, og en fantastisk utsikt over Åre.

Ny energi før neste eventyr

Fireside finner du helt inntil Åres mest populære skibakker og turstier, og tilknyttet hotellet Copperhill Mountain Lodge. Når du har brukt opp det meste av energien din på fjellet, er du hjertelig velkommen hit for å hente ny, og dersom eventyret har tatt litt vel hardt på kreftene, finnes hotellets spa i umiddelbar nærhet for ytterligere avkobling – alt under samme tak. Velkommen til Copperhill Mountain Lodge!

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

 • Mandag - Søndag

  11:00 - 01:00

  Bar

  • Mandag - Søndag

   11:00 - 01:00

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Björnen Copperhill 62, 837 97 Åre
 • contactPhoneTelefon
  +46 647 143 00
 • emailContactE-post
  info@copperhill.se