MedlemskapMine bookingerKundeservice
Modern interior in the restaurant at Clarion Hotel Trondheim.

Living Room Restaurant & Bar – Trondheims møteplass

Book nå

Med fortryllende utsikt over Trondheimsfjorden, kan du nyte god mat, drikke og musikk på Living Room Restaurant & Bar i Trondheim.

Et levende møtested

Kombinerer du mat, drikke, musikk og mennesker med Living Room Restaurant & Bar, får du et levende møtested med en deilig atmosfære. Enten du er sulten etter å ha vært på shopping i Trondheim sentrum, eller du bare har lyst på noe godt i glasset sammen med gode venner, er dette stedet å dra innom. Navnet sier sitt: Her kan du lene deg tilbake, akkurat som i din egen stue, og for eksempel prøve de fantastiske burgerne som kokkeleres sammen på kjøkkenet.

Mange øltyper, kurs og konserter

Living Room Restaurant & Bar ligger i 1. etasje på Clarion Hotel® Trondheim og fylles med musikk og herlige mennesker hver dag. Er du og følget ditt neste? Ved siden av smakfull mat, får du også mange ulike øltyper på tapp. Blant disse finner man restaurantens egen Brattøra Pale Ale og ikke minst Dahls Pils som kommer rett fra kobbertanker, som er et smykke i seg selv i rommet. Restauranten har også en uteterrasse beliggende rett ved sjøen, og det arrangeres både mat- og drikkekurs og konserter.

Åpningstider

  • Mandag – Søndag: 16:00 - 23:00