Medlemskap
Wine glasses

The Social Bar & Bistro

The Social Bar & Bistro – klassiske retter i Tønsberg

The Social Bar & Bistro har en perfekt beliggenhet med en slående panoramautsikt over havnen og bryggen i Tønsberg. Menyen består av klassiske bistroretter med en moderne vri - her finnes det noe for alle ganer!

Perfekt beliggenhet

Midt på brygga i kystbyen Tønsberg ligger Quality Hotel™ Tønsberg og restauranten The Social Bar & Bistro. Er det ett sted du vil spise i Tønsberg, så er det ved vannet. Her kan du nyte en middag sammen med venner og familie med panoramautsikt over Tønsbergs havn og brygge. Se det aktive båtlivet og de fine husene rett ved vannet, og opplev livet i skjærgården på nært hold.

Klassiske bistroretter med en moderne vri

The Social Bar & Bistro har en bred meny med klassiske bistroretter hvor det er noe for enhver smak. Til tross for den klassiske menyen er de ikke redde for å ta en svingom og legge til en moderne vri på rettene. Hvis du ikke er sulten, finnes det også mindre snacks som du kan nyte med et glass vin, eller hvorfor ikke to? Her er det noe for enhver smak – for enhver anledning. Hjertelig velkommen til The Social Bar & Bistro i Tønsberg.

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Ollebukta 3, 3126 Tonsberg
 • contactPhoneTelefon
  +47 33 00 41 00
 • emailContactE-post
  q.tonsberg@strawberry.no
 • calendarBooking
  Book nå