Medlemskap
Funken Bar att the hotel Funken Lodge in Svalbard.

Funken Bar – spesialisert cocktailbar på Svalbard

Velkommen til verdens nordligste cocktail- og Champagnebar på Funken Lodge på Svalbard. Nyt cocktails, vin, alkoholfrie drinker og et godt utvalg Champagne i et avslappet og stemningsfullt miljø.

Årgangsviner og eksklusiv champagne

Med fantastisk beliggenhet i den arktiske metropolen, Longyearbyen, på Svalbard finner du Funken Bar. Her blir du tilbudt et bredt utvalg av premium drikke, et vinkart over årgangsviner fra hele verden, og et eksklusivt utvalg av Champagne, servert av Svalbards flotteste bartendere. Den intime, men romslige baren er designet for å gi deg følelsen av å være i en varm og lun oase. Ønsker du en matbit, tilbys det en enkel barmeny, med fokus på kortreiste ingredienser og råvarer fra regionen.

Lun peisestue og bibliotek

Funken Bar var Longyearbyens første bar med miksede drinker, og er i dag den eneste spesialiserte cocktailbaren i byen. Det er også verdens nordligste cocktailbar! Baren ligger på hotellet, Funken Lodge, og er en selvskreven oppholdsplass når du har tid til overs. Like ved baren finner du Peisestuen, som er et samlingspunkt på hotellet. Her kan du finne en koselig plass foran peisen og nyte noe godt i glasset mens du deler dagens arktiske eventyr med venner, eller velge en bok fra biblioteket.

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

  Bar

  • Mandag - Søndag

   12:00 - 02:00

  Kjøkken

  • Mandag - Søndag

   12:00 - 22:00

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Road 212-4, 9171 Longyearbyen, Svalbard
 • contactPhoneTelefon
  47 79 02 62 00
 • emailContactE-post
  info@funkenlodge,com