Medlemskap
Barstoler og bord på The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro – bistroretter med en moderne vri

Midt i Sandnes, og kun 15 minutters kjøring fra Stavanger lufthavn, finner du The Social Bar & Bistro, som byr på klassiske bistroretter med en moderne vri. Enten du er småsulten eller ønsker en fullverdig 3-retters, har restauranten noe for alle.

Alt fra pasta til saftige burgere

The Social Bar & Bistro ligger på Quality Hotel™ Residence, sentralt plassert i Sandnes. Her får du servert alt fra klassiske pastaretter til noen all-time favoritter som Cæsarsalat og saftige burgere. For å varme opp restaurant-magen kan du jo starte med smakfulle snacks eller en tallerken fylt av italienske fristelser. Selvfølgelig serveres ølet alltid kaldt og vinkartet bugner over av vin fra hele verden. Her skal du kose deg, for å si det sånn!

I hjertet av Sandnes

Restauranten ligger i hjertet av Sandnes, og er blant annet nærmeste nabo til tog- og busstasjonen. Kommer du rett fra Stavanger lufthavn Sola, tar det deg bare 15 minutter å kjøre. Hva med å kombinere et godt måltid med shopping og kino som finnes i samme bygning? Restauranten ligger også i nærheten av den koselige Langgata, som kan skilte med en rekke lokale og spennende nisjebutikker. Velkommen til The Social Bar & Bistro!

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

  • locationPinAdresse
    Julie Eges gate 5, 4306 Sandnes
  • contactPhoneTelefon
    +47 51 60 57 00
  • emailContactE-post
    residence@socialbarbistro.no