Medlemskap
Interior at restaurant Brasserie X in Oslo.

The Social Bar & Bistro

Smaksrike måltider ved Gardermoen

Noen få steinkast unna Norges største flyplass, Oslo Lufthavn, finner du den moderne restauranten The Social Bar & Bistro. Her møter du på en smaksrik og ukomplisert à la carte-meny med sesongens råvarer.

Restaurant med sesongbaserte råvarer

Quality Airport Hotel Gardermoen finner du à la carte-restauranten The Social Bar & Bistro som byr på masse deilige retter med sesongens råvarer i fokus. Her kan du for eksempel starte middagen med ost og charcuterie, før du går over til restaurantens gjestefavoritt - The Social Burger. Rund av måltidet med en sjokoladekake eller en klassisk cremé brulé som den perfekte avslutningen på et nydelig måltid.

Ukompliserte retter for store og små

The Social Bar & Bistro fokuserer på mat av høy kvalitet. Matfilosofien bygger på ukompliserte og smaksrike måltider laget fra bunnen av. Med en sesonginspirerte meny gir kokkene deg en smaksopplevelse som ikke bare fryder ganen, men som også er selve kilden til energi, mot og begeistring. Her er det like vanlig å sitte alene som å sitte sammen i små eller store grupper, og alle – både små og store – er velkomne.

GranBar og Q-Zone rett ved siden av

Noen få skritt fra restauranten finner du baren, GranBar. Med en avslappende atmosfære er baren en naturlig møteplass for en forfriskende drink og sosialt samvær. Slå en kollega, venn eller kjæreste i shuffleboard og foosball. Ved siden av finner du Q-Zone, som er en sosial møteplass for å rett og slett ha en gøyal kveld. Har du for eksempel mistet et fly, er det ingen grunn til å henge med hodet. Bli bedre kjent med gjengen din gjennom kortspill og shuffleboard. Her er det åpent hele døgnet!

The Social Bar & Bistro

Green sofa at restaurant The Social in Oslo.Seating area at restaurant The Social in Oslo.

The Social Gardermoen

Oslo

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Lokivegen 7, 2067 Jessheim
 • contactPhoneTelefon
  +47 63 92 61 74
 • emailContactE-post
  q.gardermoen@strawberry.no
 • calendarBooking
  Book nå