Medlemskap
The facade of Quality Hotel Skifer during winter.

Skiferterrassen – variert meny og uformelt miljø i Oppdal

Velkommen til SkiferTerrassen som ligger på Quality Hotel™ Skifer i hjertet av Oppdal. Her får du servert alt fra sjømat til pizza, og lokale råvarer står alltid i fokus. Atmosfæren er varm og behagelig året rundt, og på fine dager kan maten nytes under åpen himmel.

Alt fra kjøtt og fisk til pizza og burger

I hjertet av Oppdal, ved foten av fjellet, finner du den herlige SkiferTerrassen. Her er det bare å lene seg tilbake i den behagelige atmosfæren med familien, gode venner eller om du er på reise alene og har lyst til å unne deg et godt måltid. Menyen har noe for alle – enten du craver rød eller hvit pizza, fisk eller kjøtt, burger eller bare enkel snacks. Og selvfølgelig finnes det en egen barnemeny. I rolige tider kan restauranten være stengt på ukedager, men da er du velkommen til å spise i restauranten inne.

Rå naturopplevelser rett utenfor døren

SkiferTerrassen byr på både lunsj og middag, men det kan være lurt å bestille bord på forhånd. Restauranten har som mål å servere mat som er laget av lokale råvarer så langt som de klarer å skaffe det. Hva med å kombinere et besøk til SkiferTerrassen med en konferanse eller et opphold i velværeavdelingen på Quality Hotel™ Skifer? Eller kanskje har du vært på en fottur eller skitur i fjellområdet Trollheimen og Dovre nasjonalpark og trenger energipåfyll etter en lang dag?