strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Ski slopes in Central Norway's largest alpine skiing area, Oppdal.

Populære restauranter og barer i Oppdal

I vakre og naturskjønne Oppdal kan du nyte varierte, deilige matretter tryllet frem fra lokale råvarer i ypperste klasse. Lyst på en liten lunsj, stor middag, en god kopp kaffe eller en kjapp take-away? Oppdal got it covered!

Variert og spennende mat

Enten du er sulten på badsturøkt lammelår, steinovnsbakt pizza eller hjemmebakte kaker, så legger Oppdal virkelig godvilja til. Her skal du få det du har lyst på, og det du ikke visste at du hadde lyst på. Oppdal sentrum er omgitt av fjellområdet Trollheimen og Dovre Nasjonalpark, så her er det i tillegg masse god utsikt å hente mens du spiser! Er du i Oppdal for å henge i skibakken, finner du et godt utvalg mat og drikke også her.

Kjærlighet til mat og lokale råvarer

Oppdal = et rikt kaffeliv, og en stor andel av serveringsstedene oser god kaffe med noe godt attåt. Er du interessert i å se hvordan kokkene i Oppdal tilbereder maten, kan du ta turen innom Restaurant Quality Hotel™ Skifer som har åpen kjøkkenløsning. Eller hva med å nyte sjømat eller pizza under åpen himmel i solens stråler på SkiferTerrassen i samme bygg? Maten i Oppdal er variert, og felles for alle spisestedene er kjærligheten til mat og lokale råvarer. Og det kjennes på smaken!

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage