Medlemskap
Restaurant med duket langbord og snødekt utsyn på Quality Hotel™ Skifer i den norske skibyen, Oppdal

Restaurant Quality Hotel™ Skifer – godt mat i Oppdal sentrum

I hjertet av Oppdal finner du Restaurant Quality Hotel™ Skifer, som byr på en rik à la carte-meny og et godt utvalg av drikke. Restauranten har en åpen kjøkkenløsning som gjør at du kan observere kokkene “in action”. Velkommen til en restaurant omkranset av et fantastisk fjellandskap!

Lunsj og middag med åpent kjøkken

I sentrum av Oppdal, omkranset av fjellområdet Trollheimen og Dovre nasjonalpark, kan du nyte en bedre lunsj eller middag på Restaurant Quality Hotel™ Skifer. Her kan det dekkes opp til 230 gjester samtidig, og med den åpne kjøkkenløsningen kan du være vitne til at kokkene skaper lekre måltider av regionens ferske råvarer etter sesong. Dette er en restaurant som vet av veien til en persons hjerte går via magen.

Natur- og kulturopplevelser utenfor døren

Kjøkkenet ble renovert sommeren 2022, og her kan du nyte både deilig sjømat, kjøttretter, ulike typer pizza, burgere og småretter. Restauranten har noe for alle, og selvfølgelig finnes det også en barnemeny. I gangavstand fra hotellet eller en kort biltur unna finner du et stort alpinområde, langrennsløyper og en rekke vandrings- og sykkelveier, for ikke å snakke om at det er både kjøpesenter og et rikt kultursenter rett utenfor døren.

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Ola Setroms veg 35, 7340 Oppdal
 • contactPhoneTelefon
  +47 73 60 50 80
 • emailContactE-post
  q.skifer@strawberry.no
 • calendarBooking
  Book nå