Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Norefjell

Velkommen til Norefjell og det prisbelønnede hotellet Norefjell Ski & Spa. Her kan du kombinere fornøyelser med aktiviteter som slalom eller en deilig stund i spaavdelingen vår. Denne vakre perlen finner du bare 90 minutter fra Oslo.

En rik naturopplevelse

Et besøk i Norefjell innebærer en mildt sagt rik naturopplevelse. Faktum er at det er et av landets beste skisentre, og du finner Nord-Europas høyeste fjellvegg her. Norefjell er det perfekte reisemål for både adrenalinjunkien og den som søker ro og avkobling. Utsikten fra bakkene er uslåelig, og den kalde luften er utrolig forfriskende. Via Norefjell Ski & Spa kan du få anbefalinger og assistanse med forskjellige spennende aktiviteter som passer for enhver smak. Hvis du mot all formodning skulle bli lei av å suse ned i puddersnøen, kan du variere det med fotturer, aking, eller hvorfor ikke et bad?

Spa og wellness

Etter en lang dag i bakken, finnes det ikke noe bedre enn å få slappe av! Norefjell Ski & Spa tilbyr en omfattende spaopplevelse. På spaavdelingen kan du ta del i en mengde deilige behandlinger som er inspirert av den rene nordiske naturen. I tillegg til behandlinger, kan du også nyte en stille stund i en isdusj, badstue, boblebad eller et fotbad. For å heve opplevelsen enda noen hakk, kan du begi deg ut til utendørsspaet, der det finnes varme utendørsboblebad du kan slå deg ned i. Ta med deg en god drink og nyt den vakre fjellutsikten! Norefjell Ski & Spa har blitt kåret til beste spa hele fire ganger av World Travel Awards.

Konferanse, møter og lokaler i Norefjell

Vil du vite mer om konferanse- og møtelokalene våre i Norefjell? Du finner utvalget vårt her.

 
Reisemål i nærheten

Kongsberg

Drammen

Les mindre
6 hotell i Norefjell

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.