Medlemskap
Sjøen ved Narvik med fjell i bakgrunnen

Populære restauranter og barer i Narvik

Mellom store fjell og mektige fjorder i Nord-Norge finner du fantastiske Narvik. Her får du naturens herlige råvarer rett på tallerkenen, tryllet frem av meritterte kjøkkensjefer. Smak på alt fra kongekrabbe til rein og multer mens du nyter utsikten av vakker natur.

Arktisk kokkekunst på tallerkenen

Narvik har i de siste årene etablert seg som en matdestinasjon med stor variasjon i spisesteder og meritterte kjøkkensjefer og kokker innenfor arktisk kokkekunst. Med den massive naturen bestående av hav, vidder, fjell og myrer, har kokkene mer enn nok av spennende råvarer å jobbe med. Her får du servert herlige tilberedte retter med rein, villsau, multer og kongekrabbe – for å nevne noe. Multedessert er også et must å prøve!

Alt fra raske lunsjer til lekre middagsretter

Når det gjelder både estetikk og smak, er Narvikregionen et supert utgangspunkt for matopplevelser i ypperste klasse, og det merkes godt at spisestedene ønsker å assosieres med smaken av nordnorsk, smakfull kokkekunst kombinert med den arktiske naturen, for her finnes det smaker ganen din kommer til å takke deg for. Du kan unne deg alt fra raske, deilige lunsjer til lekre, lokale middagsretter med noe godt i glasset ved siden av. Det finnes også en rekke kafeer og bakeriutsalg i regionen.

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage