Medlemskap
The terrace at Farris Bad in Larvik.

Takterrassen – mat, drikke og Larviks flotteste utsikt

Larviks flotteste utsikt finner du – etter vår mening – på Takterrassen, plassert på toppen av spahotellet Farris Bad. Nyt synet av fjorden med grillmat og deilige sommerdrikker på menyen!

Fjordutsikt på toppen av Farris Bad

Det er lite som slår herlig utsikt, noe godt i glasset, sol og skikkelig god grillmat. Alt dette kan du få på Takterrassen. Men ikke bare dét; med Takterrassens unike plassering på toppen av spahotellet Farris Bad, helt nede ved Larviksfjorden, kan du også kombinere besøket med noen timer i det unike spaet eller med en dag på stranda ved siden av. Takterrassen er et perfekt sted å være både midt på dagen, før andre gjøremål, eller som en avslutning på en innholdsrik dag.

Grillretter, variert drikke og golf

På Takterrassen finner du flere spennende grillretter på menyen, og selvfølgelig masse deilig sommerdrikke. Varmelamper sørger for å utvide sesongen. Visste du forresten at Norges aller flotteste golfanlegg, Larvik Golfklubb, bare ligger 2 km unna? Hva med å fylle opp magen med god mat og drikke før eller etter en runde med golf? Uansett hva dagen bringer; len deg tilbake i deilige lounge-møbler og la fjorden og trivelige mennesker fylle hver celle i din kropp!

Ocean view from the terrace at Farris Bad in Larvik.

Takterassen

Larvik