strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Colorful sushi plate at restaurant.

Gode smaker i ferieparadiset Larvik

Ferieparadiset Larvik byr på hav, vakker natur og ikke minst et spennende tilbud for matentusiaster. Her finner du bistroer, restauranter og barer på hvert hjørne, som er vel verdt et besøk.

Mat og drikke med havet som nabo

Hvis du velger å bo på noen av hotellene våre i Larvik, har du sjansen til å slå to fluer i en smekk – bo i fantastiske omgivelser og spis god mat. Farris Bad er vårt spektakulære kysthotell ved stranden i Larvik, som også tilbyr social dining med utsikt over havet. Quality Hotel™ Grand Larvik har også en vakker beliggenhet ved havnen, og en sesongbetont meny til både lunsj og middag.

Utforsk andre gullkorn i Larvik

Larvik er en mindre by, men det finnes likevel mengder med restauranter og barer å utforske. Fransk, italiensk, nordisk eller asiatisk? Uansett hvilket kjøkken du er sugen på, finner du det i Larvik. Mange restauranter har uteservering og vakker utsikt over havet. Til tross for at Larvik er en by som virkelig blomstrer om sommeren, er det veldig koselig å reise hit om vinteren også. Du er hjertelig velkommen, uansett årstid.

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage