Medlemskap
A bowl with mussels served at The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro – klassiske bistroretter i Langesund

Se meny

Ytterst ute i Langesunds vakre skjærgård finner du The Social Bar & Bistro. Her kan du velge mellom en rekke klassiske bistroretter – alt med en moderne vri. Kom og nyt synet av sjøutsikt i kombinasjon med smakfulle retter – retter som passer for både små og store.

Klassiske retter i uformelle omgivelser

The Social Bar & Bistro ligger på det familievennlige hotellet Quality Hotel™ Skjærgården og er sånn sett et perfekt sted å fylle opp hele familiens energilager etter en dag i hotellets helårsåpne badepark eller etter man har utforsket Langesunds kulturliv. Kanskje har dere også besøkt det store Geopark-området rundt hotellet? Kom inn i avslappende og uformelle omgivelser og nyt smakfulle, klassiske bistroretter med en moderne, og litt uventet, vri. Ølet er alltid kaldt og vinkartet byr på viner fra alle verdenshjørner.

Fra pasta til burger og alt imellom

The Social Bar & Bistro er stedet for hyggelige samtaler og avslappende øyeblikk, uansett hvem du tar med deg (eller om du kommer alene – det er selvfølgelig helt opp til deg!) Her skal du kunne lene deg tilbake i trivelige og sosiale omgivelser og la deg friste av alt fra klassiske pastaretter til saftige burgere og all-time favoritter som Cæsarsalat og….ja, du finner det meste her! Dette er en restaurant som er perfekt for enhver anledning, enten du har med kolleger, svigerforeldre, vennegjengen eller barna.

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

  Middag

  • Mandag - Torsdag

   18:00 - 21:00

  • Fredag - Søndag

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Stathelleveien 35, 3970 Langesund
 • contactPhoneTelefon
  +47 35 97 81 00
 • emailContactE-post
  q.badeparken@strawberry.no
 • calendarBooking
  Book nå