Medlemskap
Sea view from Quality Hotel™ Skjærgården in Langesund.

Populære restauranter og barer i Langesund

I vakre Langesund kan du nyte variert og kortreist mat på byens restauranter, ofte med utsikt over den vakre skjærgården. Langesund er ifølge mange den byen i Norge med flest soldager. Her ligger med andre ord alt til rette for å nyte et deilig måltid – ofte med havets råvarer – i solens stråler.

Alt fra pizzeriaer til kafeer og barer

Langesund, beliggende på Sørlandet, er kanskje ikke verdens navle, men det er et idyllisk paradis med skjærgård, båter og flere spisesteder. Det er med andre ord ingen grunn til å sulte mens du er her, og menyene i byens restauranter er varierte og innholdsrike. Her er det lett å finne noe for enhver smak. Er du ekstra glad i fisk, er dette definitivt byen for deg, men du kan også fylle magen på alt fra pizzeriaer til “kinarestauranter” samt flere koselige, små kafeer og barer.

Bistroretter i skjærgården

Langesund har maritime tradisjoner helt tilbake til 1570, noe som gjenspeiles i mye av maten. Hvis det frister med både overnatting, badeland, sjøutsikt og smakfulle retter på en og samme gang, bør du ta turen til Quality Hotel™ Skjærgården med den tilhørende restauranten The Social. Med plassering ytterst i Langesunds vakre skjærgård kan du nyte klassiske bistroretter med en moderne vri sammen med synet av idyllisk sjøutsikt. Og du? Ta gjerne med barna!

Langesund

Restauranter og barer

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage

Oppdag
Hotell
Restaurant
Konferanse