Medlemskap
Pasta dish at The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

The Social Bar & Bistro – klassiske retter med moderne vri

I hjertet av Fredrikstad, bare et kvartal fra brygga, kan du nyte klassiske bistroretter på The Social Bar & Bistro. Hit kan du komme uansett om du søker en liten munnfull eller et fullverdig måltid, og stemningen er uformell og avslappende.

Klassiske bistroretter midt i sentrum

The Social Bar & Bistro i Fredrikstad, nærmere bestemt på Quality Hotel™ Fredrikstad, ligger i gangavstand til den sjarmerende gågaten med sitt varierte utvalg av moderne butikker, kafeer og gallerier, og ikke minst kun et kvartal fra den koselige brygga. Dette er en trivelig restaurant som kan gi deg energipåfyll etter en shoppingrunde, en gåtur – eller om du bare vil ha en hyggelig kveld med venner. Restauranten byr på klassiske bistroretter med en moderne, og kanskje uventet, vri. Og hva med en forrett bestående av italienske fristelser?

Avslappende og sosiale omgivelser

The Social Bar & Bistro er et restaurantkonsept som bygger på at vi alle er sosiale skapninger som ønsker følelsen av tilhørighet, og spesielt hvis vi er borte fra hjemmet – ja, kanskje i en ny by eller i et nytt land. På The Social Bar & Bistro kan du kose deg i avslappende og sosiale omgivelser og skravle om alt mellom himmel og jord – eller bare være helt stille. Sammen med klassiske favoritter som Cæsarsalat, saftige burgere og pastaretter, får du kald øl og vin fra et innholdsrikt vinkart.

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

 • Mandag - Torsdag

  14:00 - 00:00

 • Fredag - Lørdag

  14:00 - 01:00

 • Søndag

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Nygata 2, 1607 Fredrikstad
 • contactPhoneTelefon
  +47 69 39 30 00
 • emailContactE-post
  fredrikstad@socialbarbistro.no
 • calendarBooking
  Book nå