Medlemskap
Fredrikstad town

Populære restauranter og barer i Fredrikstad

Fredrikstad er kanskje ikke den første byen du tenker på når vi sier “kulinarisk mekka”, men kom, og la deg overbevise! I denne trivelige Østfold-byen finner du ganeinspirerende mat både langs bryggepromenaden, i Gamlebyen og på hotellene.

Stor variasjon i spisesteder

På Østlandet, nærmere bestemt i Østfold, finner du Norges første renessanseby, Fredrikstad. Her kan du ta deg en spasertur langs bryggepromenaden mens du skuer utover elven Glommas utløp, eller du kan besøke den trivelige Gamlebyen, som er Nord-Europas best bevarte festningsby (noen vil mene at Gamlebyen alene er verdt et besøk til Fredrikstad). Uansett hvor du befinner deg, er det alltid en restaurant nær deg, og Fredrikstad byr på en stor variasjon i spisesteder.

Noen av Norges beste råvarer

Hele Østfoldregionen er kjent for å ha noen av Norges beste råvarer, så kokker og kjøkkensjefer på restaurantene har godt grunnlag for å lykkes med å tilby lokale, sesongbaserte retter på menyen – dette gjenspeiles også i Fredrikstad. Maten er kortreist fra de mange gårdene rundt byen, og fisken må heller ikke reise langt før den treffer tallerkenen. Ønsker du “noe av alt”, er for eksempel The Social Bar & Bistro et sted å dra – her får du sesongbaserte, klassiske bistroretter med en vri.

Fredrikstad

Restauranter og barer

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage